‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
02. apr 2020
Digitale udlån presser materialekontoen
Da de fysiske biblioteker lukkede, klikkede mange danskere sig ind på de digitale tjenester. Men den store stigning i de digitale udlån kan koste på materialekontoen.
Læs mere
Hilsen fra formanden: Mens vi venter på genåbningen
Vi må ikke glemme, at der også i kulturlivet hentes kapital til vores liv og samfund – åndeligt såvel som økonomisk, skriver formand Tine Segel i en hilsen til medlemmerne.
Læs mere
Flere nyheder fra Forbundet Kultur og Information
Sådan har Corona påvirket medlemmerne
Generelt er langt de fleste udfordringer i forbindelse med Corona løst lokalt, konstaterer Forbundet Kultur og Informations konsulenter, der følger udviklingen tæt.
Læs mere
Hjælpepakke på vej til kulturlivet
Kulturminister Joy Mogensen har inviteret kultur- og medieordførere til forhandling for at finde løsninger på corona-krisens negative effekter på kultur- og medieområdet.
Læs mere
Sådan påvirker Corona mit arbejdsliv: Den digitale infrastruktur er god
For Stephanie Plambech, der er junior Project Manager hos TDC NET, er det ikke vanskeligt at passe arbejdet hjemmefra under Coronakrisen. Men det sociale savner hun.
Læs mere
Fristen for OK21-krav udskydes til april
Forbundet Kultur og Informations tillidsrepræsentanter diskuterede den 9. marts de forestående OK21-forhandlinger. Processen omkring input til OK21-krav forlænges nu på grund af Corona til 20. april.
Læs mere
Arrangementer
Webinar for ledere: Distanceledelse – hvordan tackler du det?
Med den aktuelle nedlukning af Danmark er distanceledelse med ét slag blevet et generelt vilkår for langt de fleste ledere. Bliv guidet gennem de muligheder og de risici, som jeres nye, virtuelle organisation står midt i.
16. april 2020 via din computer, tablet eller smartphone
Webinar: Forstå et gamerbarn
Computerspil har fået sin faste plads på biblioteket ved siden af bøgerne. Få en større forståelse for computerspillenes univers og større accept af de computerspillende børn.
6. maj 2020 via din computer, tablet eller smartphone
Webinar: Digital litteraturformidling på sociale medier
Hvordan formidler vi litteraturen bedst på de sociale medier, så vi fremmer læsning og læselyst? Webinar hvor vi giver dig fem gode indholdsidéer og en indholdsmodel.
11. juni 2020 via din computer, tablet eller smartphone
Webinar: 13 tips til den gode præsentation
Få 13 hurtige tips til, hvad der fungerer bedst, når du skal undervise, holde foredrag eller måske ”bare” skal stille dig op og fortælle dine kolleger om dit sidste nye projekt.
9. september 2020 via din computer, tablet eller smartphone
Flere arrangementer
 
Stillinger
 
Leder til de Lokalhistoriske Arkiver i Køge Kommune
Ansøgningsfrist: 23. april

Informationsspecialist til Region Hovedstaden og Region Sjælland med arbejdssted i København og Køge
Ansøgningsfrist: 17. april
 
 
 
 
 
facebook twitter linkedin instagram