Het eerste jaar voor slechts €19,99!

Als de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven kun je hier klikken om de webversie te bekijken

Wil je je afmelden voor deze mailing? Een link staat onderaan deze mail.

Dans Magazine Nieuwsbrief - 1 juni 2023 Ga naar de Facebookpagina  Ga naar de Instagram feed

Heb jij een passie voor dansen? Dan lees je Dans Magazine!

Of je nu van ballet en moderne dans houdt, of hiphop en tango: Dans Magazine is voor iedere dansliefhebber. Laat je inspireren door interviews met bijzondere dansers en choreografen uit de danswereld en blijf op de hoogte van het laatste dansnieuws. Nog niet overtuigd? Wij hebben de highlights op een rijtje gezet!

  • Dans Magazine is hét danstijdschrift van Nederland.
  • Het lijfblad voor iedereen die graag dans kijkt, dans maakt, dans leert, dans leeft!
  • Krijg exclusieve kijkjes achter de schermen van nieuwe dansproducties. 
  • 6x per jaar bij jou thuis in de bus!
  • Inspirerende gesprekken met dansers & choreografen
  • Inside information uit de danswereld. 
  • Aandacht voor iedere denkbare dansvorm. Van ballet tot hip hop, van moderne dans tot tribal.

Neem een abonnement


Dansen en mindfulness: leer bewegen in het hier en nu

Last van stress? Wist je dat dans daar heel goed bij kan helpen? In verschillende onderzoeken worden connecties gemaakt tussen mindfulness en dans. Ook in spiritualiteit wordt dans vaak als helend gezien en kan je focus op beweging meditatief werken. Hier leggen we je uit hoe dans het perfecte middel kan zijn om in het hier en nu te komen en je zorgen eventjes te laten varen.

Lees verder



Arnhemse hiphopchoreograaf Ruben Chi maakt voorstelling in samenwerking met klassieke Phion

Op vrijdag 7 juli gaat Qi, de nieuwste voorstelling van Ruben Chi in samenwerking met Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel, in première in Stadstheater Arnhem. Qi is de eerste grote zaalvoorstelling van Chi en tevens de laatste voorstelling die de choreograaf maakt onder de vleugels van Theater a/d Rijn (aangesloten bij de Nieuwe Oost). In een bijzondere samenwerking met klassieke musici van Phion, sluit de choreograaf met deze performance een ontwikkelperiode van vier jaar bij het productiehuis af.

Lees verder


Ingezonden mededeling

ROOTZ! INSPIRE FESTIVAL “GET READY”
GET BACK TO YOUR ROOTZ! TIJDENS HÉT ROOTZ! INSPIRE FESTIVAL! 

Een uitgebreid feelgood programma voor rust, ruimte en inspiratie. Twee dagen vol yoga, mindfulness, meditatie, geweldige workshops, bekende en minder bekende sprekers en muziekoptredens. De locatie bij ROOTZ! is fantastisch door de sfeervolle yogastudio en mooie tuin, in het hart van de provincie Groningen. Het festival is kleinschalig, super gezellig en boordevol vrolijkheid.

HIP, HAPPY & HEALTHY
Je bent welkom met en zonder yoga-ervaring. Kom het zelf ervaren, voel je thuis bij ROOTZ! Geniet van healthy food bij diverse foodtrucks, Italiaans ijs en gratis pukka thee. Shop “till you drop” langs de HIP & HAPPY markt, kleine standjes met mooie eigengemaakte en heerlijke producten. Trek als je zin hebt je zomerjurk en cowboy laarzen aan, maar in je jumpsuit of daar waar jij je lekker thuis in voelt, ben je ook welkom. Zet je zonnebril op en geniet van alle ingrediënten voor een zoet leven in balans. Het is een dag vol inspiratie met leuke workshops, waar het gezellig en toegankelijk is voor iedereen. Ons festival is kleinschalig, super gezellig en boordevol vrolijkheid.

Verder lezen


Waarom loop ik altijd één stap achter? Leer je brein te dansen 

Dat het leren van een choreografie een belangrijke vaardigheid is voor dansers, is nog zacht uitgedrukt. Alleen als je een dansbeweging doorhebt, kan je immers de uitvoering perfectioneren. Maar niet alle dansers leren even snel.

Lees verder

Op Dansmagazine.nl vind je onder andere:

Choreografen en dansers Dansgezelschappen Voorstellingen
Dansopleidingen Dansscholen Abonnement nemen

 

Klik hier om je af te melden voor deze nieuwsbrief

Virtùmedia, 2023. Alle rechten voorbehouden.