Bekijk de online versie

Logo

Tel: 073 548 20 64

Bijzondere reizen met specifieke thema's

April belooft een enerverende culturele maand te worden met een groot aantal aantrekkelijke reizen. In deze nieuwsbrief een greep uit ons aanbod. Historische pracht en begeerlijke kunst voeren de boventoon wanneer we Algerije en Turkije aandoen. De reis naar de Romeinse grandeur in de Sahara van Algerije wordt begeleid door drs. Theo van de Laar, de reis naar het Turkse Istanboel staat onder leiding van dr. Rolf Strootman. In New Orleans, geboortegrond van de Amerikaanse muziek, legt muziekarcheoloog Marc Stakenburg de focus vrijwel vanzelfsprekend op de uiterst rijke muziekgeschiedenis van de stad. In Spanje en Marokko wordt door prof. dr. David Rijser belicht hoezeer de Noord-Afrikaanse en Zuid-Spaanse cultuur met elkaar verweven zijn.

Keizerlijk Istanboel

17 april | 6 dagen | va. €1.395 p.p.

Verschillende prominente moskeeën, de ordelijke chaos van de Grote Bazaar en diverse interessante musea onderstrepen de veelzijdigheid van deze reis.

Bekijk deze reis

Algerije

22 april | 9 dagen | va. €3.495 p.p.

Tijdens deze reis treedt u in de voetsporen van Romeinen en verkent u schoonheid, rijkdom en contrasten van Algerije –van Romeinen tot de moderne oliestaat.

Bekijk deze reis

Muziekreis New Orleans
Vertrek: 28 april

‘The Big Easy’ heeft een totaal ander karakter dan welke andere Amerikaanse stad ook en doet Caraïbisch aan. Het centrum is een aaneenschakeling van prachtige laagbouwhuisjes, pittoreske straten, en dan die ongeëvenaarde muziekcultuur. De wortels van jazz, blues, gospel en rock ‘n’ roll zijn hier allemaal terug te vinden.

9 dagen, va. €3.495 p.p.

Bekijk deze reis

Spanje & Marokko
Vertrek: 9 april

Deze reis tracht op inspirerende wijze aan te tonen hoe diep de cultuur van Noord-Afrika verweven is met die van Zuid-Spanje, en hoeveel Joods-Christelijk Europa deelt met Islamitisch Noord-Afrika. In de aangename voorjaarszon zullen ogenschijnlijke tegenstellingen derhalve dikwijls vele overeenkomsten vertonen.

10 dagen, va. €2.995 p.p.

Bekijk deze reis
Experience Travel
Experience Culture
Experience Holidays