Kunt u deze e-mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie
   
Geachte heer  Do,
 
 Naar de website
Aart Jochem wordt vanaf 1 november de eerste chief information security officer (ciso) Rijk. Hij is momenteel ciso en hoofd Security & Quality Office bij pensioenfonds PGGM en brengt veel relevante ervaring met zich mee. Aan Jochem de taak om de coördinatie wat betreft de informatiebeveiliging binnen de rijksoverheid structureel te verbeteren.
Lees verder...
 
In deze Overheid 360° Update is verder aandacht voor: 
  
   
Computable nomineert vijf overheidsprojecten
 
Het kabinet wil al volgend jaar de broncodes van de overheid vrijgeven. Het beschikbaar stellen van open-source-overheidssoftware krijgt dan een stimulans.
 
Lees verder
 
 Uitgelichte whitepapers 
    
Historische kans voor de digitalisering in de publieke sector  Unit4
 
Verwacht wordt dat de openbare dienstensector aan een ongekende vraag moet voldoen met minder financiële middelen, maar toch heeft deze sector ook een historische kans om de productiviteit te verhogen en de dienstverlening aan de burgers te verbeteren. Lees in deze whitepaper waarom en hoe uw organisatie kan profiteren van de digitalisering in de publieke sector.
 
  
   
Hoe verbeter je de klantreis bij gemeenten? | Mavim
 
In deze whitepaper leest u hoe wij samen met een grote gemeente in Nederland in slechts één week een goed overzicht hadden waar verbeterinitiatieven gestart konden worden om processen sneller, efficiënter én klantvriendelijker te maken.
 
 
Meer whitepapers:
 
 
  
   
Teamleider Forensische software Engineering bij Rijksoverheid | Den Haag Data-analist/-engineer bij Rijksoverheid | De Bilt
   
In jouw rol als teamleider stuur je in een agile-omgeving een team van hoogopgeleide softwareontwikkelaars en testers aan; een hecht team van dertien gedreven softwareontwikkelaars van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI), aangevuld met een wisselend aantal externe professionals. Zij zijn gefocust op de hele softwareontwikkelingscyclus, en jouw stijl van leidinggeven stimuleert hen om het beste uit het team en zichzelf te halen. Hierbij ondersteun je het team om de belangen van de operatie, de verwachte hoge kwaliteit en de innovatie tegen elkaar af te wegen. Data. Cruciaal voor het KNMI, maar óók voor de Nederlandse samenleving, want die moet kunnen vertrouwen op betrouwbare informatie over gevaarlijk of extreem weer. Vanuit De Bilt waarborg jij onder andere de continuïteit van onze informatievoorziening, verzamel en analyseer je data, en bouw en ontwerp je datasets. Als data-analist/-engineer bij het KNMI heb je een baan met impact!
 
 
   
 
Website »
Whitepapers »

 
 
 
Volg Overheid 360° en twitter mee met #overheid360   
 
 
U ontvangt deze e-mail omdat u zich in het verleden heeft aangemeld voor Overheid 360° in Jaarbeurs, Utrecht. Graag attenderen wij u erop dat wanneer u een document downloadt, u door de desbetreffende derde partij kunt worden benaderd.

Heeft u geen behoefte aan de Overheid 360° Updates? Klik dan hier om u af te melden
  
 © 2017 Marqit/Jaarbeurs B.V.