Bekijk en bestel: Free a girl penning in coincard
Beste meneer / mevrouw Do
Op dit moment zitten er naar schatting maar liefst 2 miljoen kinderen vast in een situatie van seksuele uitbuiting. Een ongekend hoog aantal kinderen, dat wordt opgesloten en uitgebuit in bordelen, massagesalons of garageboxen. Organisatie Free a Girl zet zich onophoudelijk in voor een wereld zonder uitbuiting van kinderen. Voor Free a Girl en hun belangrijke werk lanceren wij op de Internationale Dag van de rechten van het Kind een bijzondere uitgifte: de Free a Girl penning in coincard is nu verkrijgbaar!

Uniek bij de Koninklijke Nederlandse Munt: claim uw eigen NFT
Een bijzonder moment in de rijke geschiedenis van de Koninklijke Nederlandse Munt: u kunt voor het eerst exclusieve NFT’s verzamelen. Vijf verschillende NFT’s komen samen in een unieke collectie, geïnspireerd op onze samenwerking met Free a Girl. U krijgt de NFT gratis bij uw aankoop van de coincard, via de QR-code op de keerzijde. Dit is een exclusieve mogelijkheid om een uniek en digitaal verzamelobject in uw bezit te hebben. Meer weten? Kijk op www.knm.nl/nft

Lees snel meer!
Ontdek meer over de Free a Girl penning in coincard en het belangrijke werk wat deze organisatie doet op onze website. Bestel uw penning en help ons meer aandacht te krijgen voor een belangrijke zaak!
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Free a girl penning in coincard
Bekijk en bestel: NFT bij KNM
Privacy  •  Voorwaarden