Gevestigde namen en ruwe diamanten

Bekijk de online versie

Logo

Tel: 073 548 2064

Duik in het verleden met bevlogen specialisten

Aan de hand van studies, eigen onderzoek en jarenlange ervaring in hun vakgebied verlenen onze reisleiders de reizen een uitzonderlijke diepgang. Deze week een greep uit ons aanbod in het najaar waarin met name historische grandeur centraal staat.

Saoedi-Arabië

11 dagen | 18 nov | va. €4.995 p.p.

Deze reis licht een eeuwenoude sluier op. Ontdek de veelzijdigheid van Saoedi-Arabië waar Unesco recent 4 locaties aanwees als werelderfgoed.

Bekijk deze reis

Klassiek Griekenland

11 dagen | 26 sept | va. €2.495 p.p.

Het hart van het Oude Griekenland toont ons de hoogtepunten van de Griekse cultuur: van de Myceense- en klassieke tijd tot de Byzantijnse periode.

Bekijk deze reis

Sicilië
In het spoor van Aeneas

De temperamentvolle bewoners van het grootste schiereiland in de Middellandse Zee zijn trotste mensen. De voorbije eeuwen, en zelfs millennia, vormden het eiland tot wat het vandaag de dag is: een sieraad vol historie met invloeden uit tal van verschillende culturen. Een reis over het eiland vertelt het meeslepende verhaal van Sicilië. Een losse rode draad vormen de plaatsen die een rol spelen in de reis van Vergilius’ held Aeneas.

Prof. dr. David Rijser
Vertrekgarantie:
19 september
10-daagse reis, va. €2.195 p.p.

Bekijk deze reis

Alexander de Grote
Griekenland & Noord-Macedonië

Vrijwel geen koning uit de oudheid spreekt zo tot de verbeelding als deze legende en daarbij werd geen koning zo vaak afgebeeld hij. En ondanks het feit dat hij slechts 32 jaar oud werd, is zijn nalatenschap ruim 2300 jaar later nog altijd springlevend. Deze reis volgt in zowel Noord-Macedonië als Griekenland het spoor van de onsterfelijke Alexander de Grote en van het erfgoeddebat in zijn naam in Europa.

Drs. Nikos Lanser
Vertrek: 1 november
11-daagse reis, va. €2.295 p.p.

Bekijk deze reis
https://www.experiencetravel.nl/culture/academische-reizen
https://www.experiencetravel.nl/culture/
https://www.experiencetravel.nl/culture/voyage-en-culture