Gisteren diende het kort geding tegen Thierry Baudet over het vergelijken van de coronaregels met de jaren '30. In een verbijsterende uitspraak besloot de Amsterdamse rechter dat historische vergelijkingen met - u weet wel welke periode - in het kader van corona vanaf nu, op straffe van hoge boetes, verboden zijn.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 

Het regeerakkoord: een voorspelbare voortzetting van staand beleid. De partijen en poppetjes zijn volstrekt inwisselbaar. Over de hele linie strekt het kartel dezelfde lijn. VVD, CDA, PvdA, ChristenUnie en D66 - deze partijen denken en handelen in feite allemaal eender. U kent het rijtje. Ze zijn voorstander van:

  • Alsmaar voortgaande immigratie
  • Meer machtsoverdracht naar de EU
  • Miljarden (en nog eens: miljarden) voor klimaatbeleid

Ook willen ze doorgaan met:

  • Onzinnig coronabeleid
  • Voortdurend stijgende lasten
  • Woke-onzin, excuses-voor-het-verleden en andere oikofobie.

Ze zijn tegen referenda, ze proberen het vrije debat in te perken met "hate speech"-regels en ze worden blij van eindeloze, slaapverwekkende neuzeldebatten.

 

Dat is het. Zo werkt het systeem. En een overgrote meerderheid van de Nederlanders blijft erop stemmen! Wat een treurnis.

 

Vol sprezzatura wenste Thierry Baudet iedereen in ons land vandaag succes!

 

Bekijk de speech

CORONA

Pepijn van Houwelingen: "Vrijheid is privilege voor de gehoorzamen geworden"

 

Steeds meer verandert Nederland in een onvrij land. Kritische artsen worden de deur gewezen of het zwijgen opgelegd, media bestoken ons onophoudelijk met onwetenschappelijke angstberichten en de meest fundamentele rechten worden één voor één aan de kant geschoven. Er lijkt geen grens te zitten aan wat gedaan kan worden in naam van "coronabestrijding". Totale staatsmacht, totale controle. Tijdens het coronadebat deze week besprak Pepijn van Houwelingen de zorgwekkende situatie waarin we de afgelopen twee jaar zijn beland. 

 

Bekijk de speech

RECHTSZAAK

Rechter verbiedt historische vergelijkingen

 

Gisteren diende het kort geding tegen Thierry Baudet over het vergelijken van de coronaregels met de jaren '30. In een verbijsterende uitspraak besloot de Amsterdamse rechter dat historische vergelijkingen met - u weet wel welke periode - in het kader van corona vanaf nu, op straffe van hoge boetes, verboden zijn.

Een absurd, verbijsterend vonnis. Uiteraard gaan we in hoger beroep

WORD ACTIEF

Het partijkantoor in Amsterdam is op zoek naar twee stagiairs!

 

Forum voor Democratie is de snelst groeiende politieke partij van Nederland. Binnen onze partij willen we jong talent de kans geven om zich te ontwikkelen. Wil jij ervaring opdoen in een jonge en dynamische organisatie? Twijfel dan niet en solliciteer direct op een van onze vacatures!

Bekijk alle vacatures

EVENT: FVD KERSTMARKT

Kom naar de grootste en gezelligste Kerstmarkt van het Noorden!

 

FVD Drenthe, Groningen en Friesland nodigen u uit om samen het Kerstfeest te vieren op een toplocatie in Midden-Drenthe. Loop onder het genot van een warme chocolademelk of glühwein langs de vele kraampjes, zing mee met de kerstliedjes, eet lekker een oliebol en maak op een unieke manier kennis met Forum voor Democratie. Tijdens de kerstmarkt is er een Meet & Greet met Tweede Kamerlid Simone Kerseboom én kun je op de foto met de FVD Kerstman! Tussen 16:00 en 19:00 uur is kinderentertainment aanwezig. Tot dan!

 

Datum: zondag 19 december

Tijd: 15:00 uur

Toegang: € 7,50

Locatie: Midden-Drenthe (de exacte locatie krijgt u per mail toegestuurd)

 

Bestel tickets
Word lid

Forum voor Democratie is met ruim 50.000 leden de grootste politieke partij van Nederland.

Fb Tw Inst Yt In
 

Afmelden