FOTOREPORTAGE | Nieuwe machines en ander moois op de Bauma
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Hitachi komt met 8,5 ton zware elektrische rupsgraafmachine
Hitachi lanceert volgend jaar een 8,5 ton zware elektrische rupsgraafmachine. De ZE85 kan op volle accu’s tot vier uur draaien, stelt de Japanse machinebouwer. Hitachi demonstreerde de machine afgelopen week tijdens de Bauma in München.
FOTOREPORTAGE | Nieuwe machines en ander moois op de Bauma

De Bauma in München was vorige week goed voor de lancering van een forse reeks nieuwe machines. Daarnaast was er nog heel veel ander moois te zien. 

Lees verder >
Komatsu presenteert wiellader met CVT en elektrische minigraver

Komatsu-importeur BIA heeft hoge verwachtingen van de nieuwe WA475-10 wiellader voor de Nederlandse markt. De 24 ton zware machine met Stage V-motor is de eerste wiellader in het programma van Komatsu die is voorzien van een continu variabele transmissie (CVT).

Lees verder >
Kubota verrast met mini op LPG

Kubota verraste op de Bauma in München met de onthulling van de KX019-4 LPG minigraafmachine. Zoals uit de naamgeving al blijkt, draait de machine op LPG (Liquid Petrol Gas). Overigens gaat het hier nog om een prototype.

Lees verder >
Doosan lanceert 30-tons en 80-tons rupsgraver, en twee nieuwe mini’s

Doosan brengt een nieuwe 30-tons en een nieuwe 80-tons rupsgraver op de markt. Daarnaast voegt de fabrikant twee nieuwe minigraafmachines aan zijn gamma toe.

Lees verder >
Takeuchi werkt aan elektrische minigraver

Takeuchi bracht vorige week een volledig elektrisch model naar de Bauma: de TB220e minigraver. Het ging hier om een prototype, het is nog niet bekend wanneer de machine leverbaar is.

Lees verder >
Sany showt drie nieuwe modellen en een prototype

Sany was vorige week op de Bauma aanwezig met het complete gamma graafmachines, van de 1,6 ton wegende SY16 minigraafmachine tot de 60 ton zware SY500HRD sloopmachine. Daaronder bevonden zich drie nieuwe modellen en een prototype van een 8 ton zware binnendraaier. 

Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright