Hej John

Håndværkere er vilde med klimavenlige maskiner

Vidste du, at du hos STARK kan leje maskiner på batteri og biodiesel? Det er der mange håndværkere, der har fået øjnene op for… 


Vi ser en stigende efterspørgsel på de klimavenlige maskiner, der både gør en forskel for miljøet og for håndværkerne. 


”Det er positivt at se, hvordan håndværkerne bliver mere og mere begejstrede for maskinerne. Jeg forventer, at vi vil se en endnu større stigning i efterspørgslen, for de klimavenlige maskiner gør ikke kun en stor forskel for miljøet. De har også helt klare fordele for håndværkerne, der slipper for at forstyrre naboerne med støj og heller ikke bliver eksponeret for sundhedsskadeligt partikeludslip,” siger Head of Rental i STARK Danmark, Henrik Osbæck.  


STARK udbyder lige nu to typer af klimavenlige udlejningsmaskiner. Den ene type er nul-emissionsmaskiner, som er batteridrevne og dermed 100 pct. emissionsfri og støjfri. Den anden type er drevet af HVO-diesel, som kører på biodiesel og udleder 90 pct. mindre CO2 end traditionelle maskiner, der kører på almindelig diesel. 


Læs nyheden herunder og få mere at vide om STARK Udlejning her.    


Ståldøre med styrke, holdbarhed og masser af designløsninger

Hvad kendetegner en typisk ståldør? Praktisk, robust OG med et tungt look? Swedoors ståldøre opfylder branchens strenge krav til brand, lyd og hårdførhed, samtidig med at døren fås i et elegant design. 


Swedoors nye ståldøre model 4250 har en stærk stålkonstruktion, der både har effektivt brandhæmmende isolering og en markant lyddæmpende effekt. Dørserien fås i forskellige overflader, lige fra almindelig malede overflader til det minimalistiske og rustfrie look. Med de adskillige kombinationer og den lange levetid er ståldøren oplagt til områder med meget aktivitet som fx lagerbygninger og P-huse. 


Hør meget mere om Swedoor ståldør model 4250 i din lokale STARK og bestil i det design, du ønsker. Der er kort leveringstid.  

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: