ELF Voetbal nieuwsbrief van 02-03-2020
Hoe Ajax een dramatische winter beleeft

Waar Ajax voor de wintermaanden al kampioen leek en de achtste finale van de Champions League een zekerheidje zou zijn, is alles inmiddels anders. De Amsterdammers werden Europees uitgeschakeld in de Champions League en de Europa League, verloren zondag voor de vijfde maal in de Eredivisie en verloren veel spelers door blessures. Een terugblik op de dramatische wintermaanden van Ajax.


Lees verder
Interview Vitesse-speler Matus Bero: "Ik raad elke jonge buitenlandse speler Nederland aan"

Ruim anderhalf jaar voetbalt Matus Bero in Nederland. De middenvelder van Vitesse voelt zich er thuis. Een gevoel dat wordt versterkt doordat vriendin Klaudia en hond Jimmy mee zijn gekomen. "Het landschap en de mensen lijken op die in Slowakije."

Lees verder
Interview Bram Nuytinck: "Als we winnen is het alsof we Europees voetbal hebben gehaald"

Alweer drie jaar woont en voetbalt Bram Nuytinck in het noordoosten van Italië. Bij Udinese ondervindt de 28-jarige centrale verdediger na dienstverbanden bij NEC en RSC Anderlecht een heel andere voetbalbeleving. "Niet alleen in stadions, maar juist op straat of in restaurantjes."

Lees verder
Deze interessante duels helpen je door de aanstaande werk-week

Het voetbal-weekend zit er bijna op, maar gelukkig hoeven we ons niet lang te vervelen. Van dinsdag tot en met donderdag staan er namelijk weer voldoende leuke wedstrijden op het programma. ELF Voetbal zet ze alvast voor je op een rijtje!

Lees verder
Stengs, Tadic en meer: de tops en flops van Eredivisie-speelronde 25

Speelronde nummer 25 in de Eredivisie leverde wederom de nodige discussiepunten op. Goals, VAR-momenten en grote fouten wisselden elkaar in rap tempo af. De volgende spelers kunnen terugkijken op een mislukt, of juist een uitstekend weekend.

Lees verder
De eerste 100 Bundesliga-minuten van Joshua Zirkzee

Joshua Zirkzee kent dit seizoen een ongelofelijke entree in de Bundesliga. Hij scoorde enkele minuten na zijn debuut en sindsdien trekt onze landgenoot die reeks door in het shirt van FC Bayern München. Zaterdag bij Hoffenheim was het weer raak. Een terugblik op honderd bizarre Bundesliga-minuten.

Lees verder
Trabzonspor ontbindt contract Sturridge: de teloorgang van een superspits

Na slechts dertien optredens zit het Turkse avontuur van Daniel Sturridge er alweer op. Trabzonspor heeft het contract van de Engelse spits, dat nog ruim twee jaar doorliep, per direct ontbonden. Het is niet voor het eerst dat Sturridge te maken krijgt met een fikse tegenslag in zijn loopbaan.

Lees verder
De ongekende scoringsdrift van doelpuntenmachine Atalanta Bergamo

Atalanta Bergamo heeft zondagmiddag opnieuw uitstekende zaken gedaan in de strijd om een ticket voor de Champions League. De Italiaanse club won met liefst 2-7 op bezoek bij laagvlieger Lecce, dat pijnlijk kennismaakte met de meest scorende ploeg van de Serie A.

Lees verder
Deze Belgische stadions zouden een meerwaarde zijn voor liefhebbers

Deloitte is momenteel druk aan het koekeloeren of een samensmelting tussen de Nederlandse en de Belgische competitie het gouden idee is om het competitievoetbal in beide landen naar een hoger plan te tillen. De sportieve voor- en nadelen kunnen we inmiddels dromen, net zoals de gemiddeld langere reistijd besproken is. Onderbelicht: België heeft een paar wonderschone stadions. We stellen ze u graag voor.

Lees verder
Bayer Leverkusen - Wolfsburg VfL04-04-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Arsenal FC - Norwich City04-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Everton FC - Leicester City04-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
Manchester City - Liverpool FC04-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Crystal Palace - Burnley FC04-04-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen