ELF Voetbal nieuwsbrief van 04-02-2020
Hoe Ajax-opponent Getafe de Primera División blijft verrassen

Ajax speelt binnenkort in de Europa League tegen Getafe, al wordt het steeds duidelijker dat de Amsterdammers aan de bak moeten tegen de Spanjaarden. Sinds de promotie in 2017 maakt de club uit de voorstad van Madrid namelijk een uitstekende indruk in de Primera División.  


Lees verder
Dit zijn de vier kwartfinales in de strijd om de Copa del Rey

Liefhebber van de Copa del Rey? Dan hoef je je komende week zeker niet te vervelen. Tussen dinsdag en donderdag staan de vier kwartfinales van het Spaanse bekertoernooi namelijk op de het programma. ELF Voetbal zet ze alvast voor je op een rijtje.

Lees verder
De moeizame periode van Jürgen Locadia na zijn vertrek bij PSV

Jürgen Locadia laat de Europese velden achter zich voor een avontuur in de Verenigde Staten. Daar gaat de 26-jarige aanvaller aan de slag bij FC Cincinnati, waar Ron Jans als hoofdtrainer voor de groep staat. De laatste twee voetbaljaren van Locadia waren niet bepaald succesvol.

Lees verder
Immobile loopt opnieuw uit in klassement ESM Gouden Schoen

Ciro Immobile heeft zijn leidende positie in het klassement van de ESM Gouden Schoen verstevigd. De centrumspits van Lazio Roma was zondag goed voor twee doelpunten en heeft nu 25 treffers achter zijn naam staan. Drie meer dan Robert Lewandowski.

Lees verder
Gaat Lazio rivaal Roma eindelijk weer eens aftroeven in de Serie A?

Lazio is bezig aan een uitstekend seizoen in de Italiaanse Serie A. Afgelopen zondag won de club uit Rome overtuigend van laagvlieger SPAL, dat met een 5-1 nederlaag terug naar huis werd gestuurd. De ploeg van Simone Inzaghi geldt als serieuze uitdager voor Juventus en houdt rivaal AS Roma momenteel ver achter zich.

Lees verder
Engeland raakt niet uitgepraat over de celebration van Steven Bergwijn

En ineens heeft iedereen op de Engelse voetbalvelden het over Steven Bergwijn. De aanvaller scoorde bij Tottenham Hotspur en viel niet alleen op door de schoonheid van zijn treffer. Ook hoe hij zijn eerste doelpunt voor de Londenaren vierde, sprong in het oog. Engeland raakt op Twitter niet uitgepraat over de celebration.

Lees verder
Met Navarone Foor is het eredivisie-feestje bij Al Ittihad Kalba compleet

Al Ittihad Kalba SC krijgt er met Navarone Foor opnieuw een speler met eredivisie-ervaring bij. De middenvelder is nummer drie, na Peniel Mlapa en Balasz Dzsudszak, die zich bij de club uit de Verenigde Arabische Emiraten voegt.  

Lees verder
De Romeinse droom van Nederlander Bobby Adekanye komt tot leven

Nee, natuurlijk stond Bobby Adekanye niet vanaf het begin van het seizoen in de basis bij SS Lazio. De Nederlander had na zijn overstap van Liverpool nog heel wat te bewijzen. Nu hij zijn eerste goal heeft meegepakt, is een ding zeker: zijn Romeinse droom komt tot leven.

Lees verder
Onder de loep: Bruma

De transferzomer van PSV en daarmee technisch directeur John de Jong was op z’n minst ongelukkig te noemen. Toonbeeld van de slechte aankopen is Bruma. De Portugese aanvaller kostte liefst vijftien miljoen euro, maar maakte pas drie doelpunten en lijkt in niets op een bruikbare PSV-speler. 

Lees verder
Borussia Dortmund - Freiburg SC29-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Koln FC - Schalke 04 FC29-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
 
Paris Saint-Germain - Dijon FCO29-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Manchester City - Arsenal FC29-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Everton FC - Manchester United29-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com