Mercedes-Benz pakt uit op TKD
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Hoe apps de bouwplaats veiliger en efficiënter maken
Op een slimme bouwplaats horen zonder meer smartphone- en tablet-apps thuis. Algemene apps zijn er in overvloed, maar er zijn er ook talrijke toegespitst op onze sector. Stuk voor stuk apps waardoor je efficiënter kunt werken en in bepaalde gevallen papier achterwege kunt laten. 
Mercedes zet breed in op TKD

Mercedes-Benz pakt stevig uit tijdens de komende Technische Kontakt Dagen (TKD). Onder het motto ‘Sterk in zwaar werk’ presenteert het merk oplossingen voor de bouwsector van Unimog, Fuso en uiteraard Mercedes-Benz zelf. Verschillende trucks zullen voor demoritten beschikbaar zijn.

Lees verder >
Vohamij-Heythuysen dealer van Kröger Fahrzeugbau

Vohamij-Heythuysen is dealer geworden van Kröger Fahrzeugbau uit het Duitse Rechterfeld. Leverbaar zijn diverse twee- en drie-assige transportmiddelen als de Kröger Agroliner: landbouwkippers, silage-schuifwagens, haakarmcarriërs en transportwagens en de Kröger Terraliner grondkippers.

Lees verder >
Inter Metals investeert in 2e Fuchs overslagmachine

Inter Metals GmbH in Ochtrup, een internationale speler in de recyclingindustrie, heeft een 2e Fuchs overslagmachine aan het machinepark toegevoegd. Eind 2017 werd al een MHL360F aangeschaft, nu leverde Van der Spek Vianen de volgende nieuwe Fuchs uit de F-serie: een MHL340F.

Lees verder >
(advertorial)
Test Sany op TKD
Collé Rental & Sales presenteert de Sany lijn graafmachines van 1,6 tot 40 ton tijdens de TKD in Almere. Test en ervaar de Sany Graafmachines op onze stand 72. Meer info over huren of kopen van grondverzet materieel en toebehoren?
Dynapac F1200CS verwerkt asfalt in Limburg

De Jong Zuurmond verwerkt de eerste tonnen asfalt met hun nieuwe Dynapac F1200CS in Limburg. Met de asfaltmachine wordt daar fiets- en voetgangerspad vernieuwd.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright