img nieuws | agenda | filmhuis
de nieuwe bibliotheek
 
img

Word een echte musicalster in één dag (6+)

Lijkt het je leuk om eens in een musical te spelen? Op 19 februari kun je meedoen met de workshop Musical in 1 dag van Theaterschool Almere. Je gaat liedjes, dansjes en teksten leren. Om 15.00 uur treed je op voor publiek! Meedoen is gratis. Het publiek koopt een kaartje.
Stad, zondag 19 februari 11.30 uur
Gratis (publiek koopt een kaartje)
img
Lees verder
img

Hoe beïnvloeden campagnes en algoritmes jouw stemgedrag?

In maart zijn de verkiezingen van de Provinciale Staten en Waterschappen. Weet jij hoe mediacampagnes en algoritmes jouw stemgedrag beïnvloeden? Tijdens deze gratis interactieve gastles leer je hoe je nieuws tot je neemt en wat het met je doet.
Stad, donderdag 2 februari 14.00 uur
Gratis
img
Lees verder
img

Spraakwaterval Podium

Tijdens deze Spoken Word-avond voor en door jongeren en jongvolwassenen treden Almeerse artiesten op met hun eigen geschreven werk: poëzie, verhalen en betekenisvolle rap en muziek. De artiesten zijn semi-professionals en beginnende getalenteerde schrijvers.
Stad, vrijdag 27 januari 19.45 uur
Vanaf € 2,50
img
Lees verder

Nieuw: Chinees Voorlezen

Vanaf deze maand lezen we ook voor in het Chinees, voor kinderen van 3-8 jaar die thuis Chinees spreken. Kom je ook gezellig luisteren?
Stad, zaterdag 28 januari 15.30 uur
Gratis
Lees verder
img

Als ik later groot ben: zangeres

Droom jij ervan om van zingen je beroep te maken? Op 25 januari komt Gwen Claasz Coockson naar de bibliotheek. Ze zingt al 38 jaar en maakt veel verschillende muziek. Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je erbij bent om al je vragen te stellen.
Stad, woensdag 25 januari 16.00 uur
Gratis
Lees verder
img

Comedy Open Mic met Murth Mossel

Op 26 januari kun je in De Nieuwe Bibliotheek weer genieten van beginnende talenten en een bekende comedian. Deze keer staat Murth Mossel op het podium. Een van de meest veelzijdige entertainers die ons land kent en die furore maakte met de Caribbean Combo.
Stad, donderdag 26 januari 19.45 uur
Tickets vanaf € 4,25
Lees verder
img

Inloopworkshop over gebruik van computer, tablet of smartphone

Heb jij een vraag over het gebruik van je computer, tablet of smartphone? Loop eens binnen bij Klik & Tik. Je kunt bij deze gratis inloopworkshop terecht als je net begint, maar ook als je al wat verder bent en bijvoorbeeld een vraag hebt over programma’s als Outlook of Word.
Stad: elke dinsdag 13.00-15.00 uur & woensdag 9.30-11.30 uur
Buiten: elke dinsdag 10.00-12.00 uur
Haven: elke vrijdag 10.00-12.00 uur
Lees verder
img

Film: All the Beauty and the Bloodshed

All the Beauty and the Bloodshed vertelt een emotioneel en veelzijdig verhaal over de internationaal befaamde fotograaf en activiste Nan Goldin. Oscarwinnaar Laura Poitras (Citizen Four) creëerde een zeer persoonlijk portret van één van de belangrijkste fotografen van de late 20e eeuw.
Stad, diverse data
Tickets vanaf € 5,-
Lees verder
img
.

De nieuwsbrief van de nieuwe bibliotheek wordt wekelijks verstuurd. Kaarten voor alle evenementen van de nieuwe bibliotheek zijn verkrijgbaar bij de klantservicebalie van alle vestigingen van de nieuwe bibliotheek en via www.denieuwebibliotheek.nl | Afmelden