Hoe bezorgd Nederland is over privacy

4 months ago


Text only:

webversie - gegevens wijzigen / afmelden
Nieuwsbrief van vrijdag 1 februari 2019Hoe bezorgd Nederland is over privacyOnline laat je nogal wat voetsporen achter. Je vult onder meer formulieren in met persoonlijke gegevens en accepteert cookies die adverteerders inzicht geven in je surfgedrag. We moeten er maar op vertrouwen dat deze data veilig wordt bewaard. In hoeverre maken Nederlanders zich zorgen over hun online privacy? Lees hier het opvallende antwoord op die vraag.


 


 


 

Taakbalk configureren in Windows 10De taakbalk is een essentieel onderdeel van Windows, zo ook in Windows 10. Naast dat je er snelkoppelingen naar je favoriete programma's in kwijt kunt, zijn er nog een hoop trucjes voor het configureren ervan. Bekijk in deze video-workshop wat al je mogelijkheden zijn.


 

Alles over Next Gen Security: download de gratis minigids!

 De traditionele methode van malwarebestrijding werkt niet meer. Virussen worden technologisch geavanceerder, en daarom zijn nieuwe methodes nodig om ze efficiënter en slimmer tegen te gaan. Alles weten over PC malwarebeveiliging? Download de gratis minigids bij onze collega’s van Computer!Totaal!


 
Wereldwijd minder behoefte aan nieuwe smartphonesWereldwijd is er telkens minder behoefte aan nieuwe smartphones, blijkt uit onderzoek van marktanalist IDC. In 2018 werden er 1,4 miljard toestellen geleverd, wat neerkomt op een daling van 4,1 procent ten opzichte van het jaar ervoor.
Lees verder ...


Win een RIG 500 Pro-koptelefoon van PlantronicsJezelf goed verstaanbaar maken in online games, daar is een degelijke microfoon voor nodig. En die vind je bijvoorbeeld op de RIG 500 Pro-koptelefoon van Plantronics, die met de hulp van professionele gamers tot stand is gekomen.
Lees verder ...


Nieuw Facebook schandaal: Facebook Research appEr is alweer een privacy schandaal rondom Facebook. Het sociale netwerk ligt onder vuur vanwege de Facebook Research VPN app. Deze app verzamelde op verregaande manier gegevens van gebruikers.
Lees verder ...


Samsung onthult 1 TB interne opslag voor smartphonesSamsung presenteert vandaag zijn nieuwe Universal Flash Storage-chip, die 1 TB aan interne opslag op smartphones mogelijk maakt. Door de hoge schrijf- en leessnelheid zijn grote bestanden tevens in rap tempo over te zetten.
Lees verder ...


PSD2-betaalwet: Onbekend maakt onbemindDe meeste Nederlanders staan negatief tegenover de nieuwe Europese betaalwet PSD2, terwijl ze er eigenlijk niet zoveel vanaf weten. Uit onderzoek van ING blijkt dat we er meer voor open staan nadat we er goed over geïnformeerd zijn.
Lees verder ...Win een Acer Chromebook!
  Voor Acer zijn wij op zoek naar bijzondere situaties waarbij een Chromebook de perfecte uitkomst biedt! Wat zou jij met een Chromebook doen? Deel het met ons en win zelf het perfecte Acer Chromebook model voor jouw wensen


 


 Heeft u een vraag aan de FAQman?Iedere dag vind je in de Hubbit de mooiste aanbiedingen van de beste gadgets. Kijk snel op Hubbit.nl!.
Logo ontwerpen met Tailor BrandsU ontvangt dit e-mailbericht uit hoofde van uw aanmelding bij een van de merken van Reshift Digital
Op alle uitingen is het privacy statement van Reshift Digital van toepassing.


Computeridee.nl

Categories: Ict Computers | Software
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019