Fietsen mag nog, maar niet in een groep. Hoe blijf jij fit tijdens de coronaquarantaine? Dit en meer lees je in de nieuwsbrief.
Fiets
Hoe blijf jij actief tijdens de coronaquarantaine?

In Nederland zitten we al in de derde week van de ‘slimme lockdown’. We mogen gelukkig nog naar buiten en dat blijft voorlopig ook zo, als we ons maar aan de regels houden. Fiets dus alleen of maximaal met één (fiets)vriend. In een groep fietsen zit er voorlopig niet in, dus doe dat ook niet. Hoe blijf je ondanks dat fit en gemotiveerd?

Fiets
Veel voor weinig
Getest: Canyon Neuron AL

Na de ‘normale’ carbon Neuron kwam de SLX afgelopen jaar als toegift op de markt. Een opgewaardeerde aluminiumversie ontbrak nog. Tot deze week. Menu van de dag: Duitse engineering en veel voor weinig. En een kidsbike. Bruut!

Fiets
Virtueel en live op Sporza
13 profs rijden zondag alsnog 'De Ronde'

Zondag zou eigenlijk de Ronde van Vlaanderen verreden worden, maar zoals bekend gaat die wedstrijd niet door. Sporza heeft met organisator Flanders Classics de handen ineengeslagen en organiseert een eigen Ronde. Een virtuele versie. 

Fiets
En speciale schoenen
Gore presenteert nieuwe Cancellara-lijn

Eigenlijk zouden we vorige week met niemand minder dan Fabian Cancellara een rondje fietsen in Ronse, maar door het coronavirus ging dat niet door. Cancellara zou daar zijn nieuwe Gore-lijn presenteren Wij hebben alle informatie!

Fiets
Zelf maken
De ultieme gereedschapskist

Als Fiets-redacteur reizen we van hot naar her en testen overal en nergens. Goed gereedschap is daarbij essentieel. Hoogste tijd om de ultieme gereedschapskist te bouwen. Hoe? Dat laat Rob je allemaal zien in een uitgebreid artikel.

Fiets
Win een Wahoo Elemnt Bolt Stealth!

In de lead-out van deze maand maak je kans op een van de vijf Wahoo Elemnt Bolt Stealth. Rijd jij binnenkort met een nieuwe fietscomputer? Wees er snel bij!

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer