Bekijk de mogelijkheden van Nieuwsblad Transport

Beste ,

Wel of geen lockdown, wel of geen tweede golf. Feit is dat onze sector het zwaar voor de kiezen krijgt. De volumes krabbelen gelukkig weer een beetje op. Voorlopig is het echter nog even afwachten wanneer we elkaar weer kunnen ontmoeten en de hand kunnen schudden. Hoe zorgt u dat u in contact blijft met uw klanten en andere stakeholders in de supply chain?

NT bereikt iedere dag meer dan 10.000 logistiek professionals

Wij brengen u graag in contact met de markt. In het laatste kwartaal van 2020 gaat Nieuwsblad Transport met een aantal unieke producten extra aandacht besteden aan actuele onderwerpen uit de Transport & Logistieke sector. Een uitgelezen kans om uw bedrijfsvoering onder de aandacht te brengen van een grote groep beslissers. 

Hierbij een selectie uit de vernieuwde mogelijkheden bij Nieuwsblad Transport:

Terminalposter 2020
Tweejaarlijks geeft Nieuwsblad Transport de Terminalposter uit. Op 3 december verschijnt de nieuwe editie. Vele bedrijven hebben zich alweer aangemeld om deel te nemen op deze poster, maar er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Bekijk hier de mogelijkheden.
 

Oliebollenspecial 
Na het succes van afgelopen jaar verschijnt dit jaar op 17 december de tweede editie van de Nieuwsblad Transport Oliebollenspecial. Door middel van een exclusief studio interview, een reportage in de Oliebollenspecial én een full colour advertentie komt u uitgebreid onder de aandacht. Bekijk hier het speciale tarief voor deze uitgave.
 

Dossiers 
Zoals u van ons gewend bent brengen wij, naast het actuele nieuws, iedere week een centraal onderwerp onder de aandacht. Bekijk de themadossiers van Nieuwsblad Transport in het laatste kwartaal van dit jaar en breng uw product of dienst onder de aandacht in de juiste editie.
 

Heeft u vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met mij op.
​​​
Met vriendelijke groet,


Paul van der Kooij
Business Unit Manager
Nieuwsblad Transport

+31 (0) 6 28 48 99 98
paul.van.der.kooij@promedia.nl
 
Een uitgave van:

ProMedia Group
Weena 505 B18
3013 AL Rotterdam
Beheer uw e-mail voorkeuren - Afmelden voor advertentie aanbiedingen van Nieuwsblad Transport.