ELF Voetbal nieuwsbrief van 07-05-2020
Hoe COVID-19 FC Dordrecht redelijk ontziet

Hoe moet je stilte interpreteren? In het geval van FC Dordrecht zijn we eraan gewend dat de club niet iedere week de voorpagina’s siert. Toch vonden we het zorgwekkend stil geworden aan de Krommedijk, waar de financiële nood eerder dit jaar zeer hoog was geworden. Voor de actuele stand van zaken belden we met Frank Berkhout van de Dordtse supportersvereniging.


Lees verder
Hoe verloopt de loopbaan van Marcel Keizer sinds zijn vertrek bij Ajax?

In de winter van 2017 werd Marcel Keizer, al dan niet terecht, weggestuurd bij Ajax. De oefenmeester bleef daarna enkele maanden clubloos voor hij zijn trainersloopbaan oppakte in de Verenigde Arabische Emiraten. Hoe vergaat het hem sinds zijn vertrek uit Amsterdam?

Lees verder
PANNA! Voetbalagenda 2020/21 is uit!

Hij is er weer: de PANNA! Voetbalagenda 2020/21! Mooie foto’s, weetjes, tips & tricks en natuurlijk ook alle ruimte voor het invullen van je rooster en je huiswerk. School en voetbal gaan heel goed samen!

Lees verder
Deze Italiaanse generatie toptalenten kan niet wachten tot het EK 2021

Zoals bekend wordt het aankomende Europees Kampioenschap niet in 2020, maar een jaar later afgewerkt. Naast de ongeduldige Europese voetbalfans moeten ook alle spelers hun verwachtingen nog even uitstellen. Zo hebben de volgende Italiaanse talenten een jaar langer de tijd om toe te werken naar hun persoonlijke hoogtepunt. 

Lees verder
PANNA! Lente Doeboek boordevol tips & tricks, spelletjes, strips, kleurplaten en puzzels!

De lente is de tijd van nieuw leven. Deze lente is extra speciaal, want het is de eerste lente dat je je met een heus PANNA! Lente Doeboek kunt vermaken! Een honderd pagina's dik boek vol leuke puzzels, quizzen, strips en kleurplaten om je urenlang mee te amuseren.

Lees verder
De Jukebox: Michael Chacón (FC Emmen)

We hebben de muziekrubriek De Jukebox dit voorjaar afgestoft en nieuw leven ingeblazen op ELF Voetbal. Een speler stelt een top 5 samen van nummers waar hij erg graag naar luistert. Deze keer de keuze van Michael Chacón, de 26-jarige middenvelder van FC Emmen.

Lees verder
Interview Bart Schenkeveld: ‘Ik merkte direct hoe groot Panathinaikos is’

De loopbaansopbouw van Bart Schenkeveld (28) is op z’n minst opmerkelijk te noemen. In de zomer van 2017 verkaste hij naar Melbourne City om zijn heil te zoeken in de Australische competitie. Na twee vruchtbare jaren keerde hij terug naar Europa om te gaan voetballen voor de Griekse grootmacht Panathinaikos.

Lees verder