ELF Voetbal nieuwsbrief van 06-02-2020
Hoe de top 5 van de Eredivisie voor het eerst sinds 2014 weer dichter bij elkaar kruipt

Nu de 21ste speelronde achter de rug is, begint de uiteindelijke stand van de Eredivisie steeds meer zijn vorm te krijgen. De titelstrijd lijkt tussen Ajax en AZ te gaan, maar ook Feyenoord en Willem II volgen nog, maar wel op gepaste afstand. De strijd om Europees voetbal is echter belangrijker voor de Rotterdammers en de Tilburgers.


Lees verder
eDivisie helden strijden om Nederlandse titel FIFA 20

Op zaterdag 15 februari 2020 strijden de Nederlandse eDivisie helden om het Nederlands Kampioenschap FIFA20 en 50.000 euro aan prijzengeld! Kom jij je helden aanmelden? Ga naar www.edivisie.nl/finals en gebruik actiecode EDIVELFPANNA voor 20% korting.

Lees verder
FIFA Talk Extra: EA begint bij Eredivisie met upgraden Skill Moves & Weak Foot

Een moment waar FIFA-spelers jaarlijks naar uitkijken is het upgraden en eventueel downgraden van spelers in Ultimate Team. Sinds kort heeft EA de mogelijkheid om ook het steraantal van Skill Moves en Weak Foot aan te passen. De eerste veranderingen druppelen binnen, met de Eredivisie in de hoofdrol. 

Lees verder
Ogen op het oosten (4): Bayern, toch weer Bayern?

Van de vijf topcompetities heeft de Duitse dit seizoen met de leukste titelrace. In Frankrijk en Engeland is-ie beslist, in Spanje is het voetbal bovenin zo saai. Italië heeft met Internazionale en Juventus een mooie tweestrijd. Maar: de Bundesliga heeft een kopgroep van vier en de wedstrijden zijn vaak fantastisch om te bekijken. In deel vier: Bayern München, de gevestigde grootmacht.

Lees verder
Ogen op het oosten (3): RB Leipzig, het alternatief dat niemand wil

Van de vijf topcompetities heeft de Duitse dit seizoen met de leukste titelrace. In Frankrijk en Engeland is-ie beslist, in Spanje is het voetbal bovenin zo saai. Italië heeft met Internazionale en Juventus een mooie tweestrijd. Maar: de Bundesliga heeft een kopgroep van vier en de wedstrijden zijn vaak fantastisch om te bekijken. In deel drie: RB Leipzig, de minst populaire club van Duitsland.

Lees verder
Wie is Club Brugge-sensatie Charles De Ketelaere?

Het was moeilijk, misschien niet eens verdiend, maar Club Brugge bereikte woensdagavond op het veld van streekgenoot Zulte-Waregem de finale van de Beker van België, Croky Cup voor intimi. Vlak voor tijd is het de achttienjarige invaller Charles De Ketelaere die blauw-zwart met de schrik vrij helpt door de winnende te maken. Die naam hebben we al horen fluisteren, maar we voorspellen dat het snel schreeuwen wordt. Een voorstelrondje.

Lees verder
De Cristiano Ronaldo Quiz!

Cristiano Ronaldo was woensdag jarig en mocht een flink aantal kaarsjes uitblazen. Hoe oud hij is geworden, gaan we niet verklappen. Dat is namelijk de eerste vraag van een quiz over de wereldster, die door ELF Voetbal is samengesteld. De vragen leiden je door de hele loopbaan van één van de beste voetballers ooit. Heel veel succes!

Lees verder
Samenvatting Werder Bremen - Borussia Dortmund (3-2)

Werder Bremen heeft in de DFB-Pokal een daverende stunt weten te zorgen. De laagvlieger uit de Bundesliga wist Borussia Dortmund te verrassen en met 3-2 te winnen.  Daar kon een treffer van de nieuwe ster Erling Braut Haland niets aan veranderen. Bekijk de samenvatting van Werder Bremen - Borussia Dortmund hieronder.

Lees verder
Hoe Nicolai Jørgensen sterk is begonnen aan de tweede seizoenshelft

Nicolai Jørgensen is 2020 begonnen met drie doelpunten in vier officiële wedstrijden. Zodoende lijkt de centrumspits van Feyenoord een dramatische eerste seizoenshelft van zich af te schudden. In totaal staat de teller dit voetbaljaar namelijk pas op vijf treffers.

Lees verder
Borussia Dortmund - Freiburg SC29-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Koln FC - Schalke 04 FC29-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
 
Paris Saint-Germain - Dijon FCO29-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Manchester City - Arsenal FC29-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Everton FC - Manchester United29-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com