Deutz koopt accufabrikant: ‘Volgende stap naar CO2-vrije machines’
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
VIDEO | BouwMachines test Hydrema MX16, een moderne 18-tons machine
Hydrema is een relatief kleine Deense fabrikant die jaarlijks tussen de 100 en 150 mobiele graafmachines bouwt. BouwMachines onderwerpt de MX16 aan een praktijktest. De MX16 is een 18-tons machine met een 4,5-liter 4-cilindermotor.
(advertorial)
Parker
De F3 Hydrauliek Truck Pomp
De Parker F3-pomp is ontwikkeld om direct aan de motor PTO gemonteerd te worden. Deze kan worden ingeschakeld wanneer er hydraulisch vermogen nodig is en uitgeschakeld als deze niet meer nodig is. De pomp is perfect te gebruiken voor haakarm systemen, portaal systemen en kippers.
Deutz koopt accufabrikant: ‘Volgende stap naar CO2-vrije machines’

Deutz heeft voor een onbekend bedrag de accufabrikant Futavis gekocht. Volgens Deutz-CEO Frank Hiller is dit een volgende stap in de richting van CO2-vrije machines.

Lees verder >
Bens 300R rupsdumper nu met Stage V motor

De BENS 300R rupsdumper is vernieuwd. De compacte rupsdumper heeft nu een Stage V, grotere pompen en een verbeterde zitpositie.

Lees verder >
Kabinet houdt vast aan terugdringen aantal asbestdaken

Het kabinet wil de komende tijd flinke stappen zetten om het aantal asbestdaken terug te dringen. Hoewel een wetsvoorstel voor een verbod op asbest in daken eerder dit jaar sneuvelde in de Eerste Kamer, kondigt staatssecretaris Stientje van Veldhoven (Milieu) een reeks maatregelen aan.

Lees verder >
Nederlandse machinisten vallen buiten de prijzen

De drie Nederlandse deelnemers aan het door Caterpillar georganiseerde EK voor machinisten hebben donderdagavond naast de individuele prijzen gegrepen. Nederlands kampioen Arnold Dekkers maakte wel deel uit van het best presterende team.

Lees verder >
Partnernieuws
Nieuwe Topcon-technologie voor BIM op Intergeo

Topcon Positioning Group presenteert oplossingen voor de verticale bouw tijdens de vakbeurs Intergeo 2019. Het aanbod omvat nu ook de nieuwe scannende robotic total station met een innovatieve workflow voor verificatie van constructies, een nieuw instrument voor digitale bouwmaatvoering in 3D en een HUD-bril voor total stations.

Lees verder >
Nieuw: Emissiebeperking Update

Het verminderen van de uitstoot van machines: iedereen moet eraan geloven. Maar hoe doe je dat?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze maandelijkse thema-update.

Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright