Er zijn trucjes
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Deze ingrediënten maken van Home Alone de ultieme kerstfilm

Zonder Home Alone op de buis is het geen kerst. Waarom werd een film uit 1990 over een jochie dat alleen thuis is, dé ultieme kerstfilm? Daar is een aantal redenen voor. En de eerste is...

 
 
Quest
 

Hoe ga je om met gescheiden ouders tijdens de kerstdagen?

Stel, je bent met iemand samen en jullie willen allebei tijdens de feestdagen langs jullie ouders. Dat kan, dankzij Eerste en Tweede Kerstdag. Maar wat als er gescheiden (schoon)ouders in het spel zijn? Dan moet je iemand nee verkopen. Dat is niet leuk, en in het ergste geval krijg je zelfs een schuldgevoel aangepraat.

 
 
Quest
 

Ga knallend het nieuwe jaar in met de Quest pubquiz voor thuis

Wil je laten zien wie van jouw familie het meeste weet? Ben je benieuwd of die wijsneuzen uit je vriendenkring wel recht van spreken hebben? Met de Quest Pubquiz voor thuis kom je er zeker achter wie de meeste feitenkennis heeft. En je gaat er gegarandeerd een topavond mee beleven, want de leukste vragen verzinnen, dat kunnen we wel bij Quest.

 
 
Quest
 

Geduld is een schone zaak. En kinderen kunnen er helemaal niks van

Op je rechterschouder fluistert een duivel in je oor: ‘Meteen uitpakken dat cadeau!’ Van je linkerschouder klinkt een engeltje: ‘Wacht geduldig tot het mag van je ouders.’ In een kinderbrein zijn twee hersengebieden voortdurend met elkaar in gevecht.

 
 
Quest
 

Het kerstdiner moet op: zo eet je de tafel helemaal leeg

Kerst, dat is een boom, een kindeke teer en vooral veel eten. Maar wat als er meer op tafel staat dan je op kunt? Dan lees je dit artikel heel aandachtig, want het barst van de tips om zoveel mogelijk voedsel naar binnen te werken. 

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

'Breatharians' zeggen dat ze nooit eten. Wat zegt de wetenschap erover?

Een mens moet eten en drinken om te overleven, zou je denken. Toch zijn er mensen die zelf zeggen nooit te eten, en hun energie te halen uit hun omgeving, door simpelweg te ademen.