Of kun je dat hazenslaapje beter overslaan?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Is een komkommer in plastic verpakt beter voor het milieu?

Een plastic verpakking om die verse komkommer, het voelt zo vervuilend. Maar is dat wel zo? Of is het juist duurzamer?

Naakt of regenjas
 
 
Afbeelding
 

Waarom doet Australië mee aan het Eurovisie Songfestival?

Tussen alle Europese inzendingen is ook dit jaar Australië weer de vreemde eend bij het Eurovisie Songfestival. Waarom doen de Australiërs eigenlijk mee en wat gebeurt er als ze winnen? Is het Songfestival volgend jaar dan in het Sydney Opera House?

Hoe meer landen, hoe meer vreugd
 
 
Afbeelding
 

Onlinecursus Verklein je voetafdruk

Benieuwd naar jouw eigen voetafdruk op de aarde? Dan ben je met deze cursus aan het goede adres. We gaan je impact onder de loep nemen. En zelfs wat verkleinen. Daarvoor hoef je je leven niet drastisch aan te passen, het moet namelijk wel leuk blijven. En je hoeft je van ons ook niet vast te plakken aan een talkshowtafel of kunstwerk (maar we houden je ook niet tegen hoor). 

Stapje voor stapje
 
 
Afbeelding
 

Kunnen olifanten dronken worden?

In het gefermenteerde fruit dat Afrikaanse olifanten eten, zit een klein percentage alcohol. Kunnen de dieren na deze snack nog in een rechte lijn lopen of worden ze net als mensen dronken van alcohol?

Zo dronken als een ... olifantentoeter
 
 
Afbeelding
 

Hoe effectief is een korte powernap?

Poeh, wat een lange dag. Even je ogen dichtdoen hoor, tijd voor een powernap. Maar werkt zo'n kort middagdutje wel? Of word je er alleen maar moeier van?

Lekker een gaatje in de dag slapen
 
 
Afbeelding
 

Het best gelezen artikel van vorige keer

Wat is turbulentie?

De stewardess vertelt dat je gordel om moet en je voelt het vliegtuig van links naar rechts heen en weer schudden. De een houdt het hoofd koel, de ander heeft het idee dat hij in zijn grootste nachtmerrie beland is. Maar wat is turbulentie nou eigenlijk en hoe ontstaat het?

Is de mile high club dan actief?