ELF Voetbal nieuwsbrief van 16-03-2020
Hoe Feyenoord komende zomer twee keer het transferrecord kan verbreken

Het coronavirus legt ook de sublieme reeks van Feyenoord momenteel stil. Dat betekent echter niet dat er niets gebeurd in de Rotterdamse Kuip. Ook bij de huidige nummer drie van de Eredivisie komt de geruchtenmolen langzaam op gang.


Lees verder
Deze ELF voetbaldocumentaires zijn de moeite waard op Netflix

De gehele maand maart ligt het internationale voetbal stil en dus moeten we onszelf op andere manieren vermaken. Voor veel mensen zal Netflix een uitstekende uitkomst kunnen bieden. Gelukkig zijn er online ook veel documentaires over voetbal te vinden. 

Lees verder
6 Bijzondere Eredivisie-samenvattingen om terug te kijken

Mis je het voetbal in de Eredivisie nu al? Niet getreurd. Het internet staat bomvol met prachtige doelpunten, bijzondere momenten en natuurlijk ook samenvattingen. ELF Voetbal dook de Eredivisie-archieven in en zette zes bijzondere duels voor je op een rij.

Lees verder
Quizmaandag: De Eredivisie-doelpuntenmakers van dit seizoen

Man, wat hadden we graag over Ajax - FC Twente gepraat. De Belgische competitie? Feest. Een potje in de kelder van Ligue 1? Normaal moeten we daar niet van weten, maar nu zou het weldadige luxe zijn. Helaas. We hebben niets te bespreken van de voorbije dagen. Daarom deze dagen meer quizzes op de site. We beginnen met doelpuntenmakers uit de Eredivisie. Succes!

Lees verder
Quizmaandag: De Eredivisie-doelpuntenmakers van 2018-19

Verveel je je vandaag? Dan heeft ELF Voetbal de oplossing. De hele dag verschijnen er diverse quizzen op onze website. Zoals deze. Ken jij de spelers die in 2018-19 doel troffen in de Eredivisie?

Lees verder
Waar zijn ze nu? De ELF jongste Eredivisiedebutanten uit de zero's (1)

Alleen talent hebben is niet voldoende is om een wereldsterrenstatus te verwerven binnen de voetballerij. Niet elk talent dat op jonge leeftijd debuteert schopt het tot de wereldtop. Toch hebben Eredivisietalenten die op extreem jonge leeftijd debuteren vaak een grote beloftenstatus. Hoe is het nu met de jongste Eredivisiedebutanten tussen 2000 en 2009? Deel 1

Lees verder
Waar zijn ze nu? De ELF jongste Eredivisiedebutanten uit de zero's (2)

Alleen talent hebben is niet voldoende is om een wereldsterrenstatus te verwerven binnen de voetballerij. Niet elk talent dat op jonge leeftijd debuteert schopt het tot de wereldtop. Toch hebben Eredivisietalenten die op extreem jonge leeftijd debuteren vaak een grote beloftenstatus. Hoe is het nu met de jongste Eredivisiedebutanten tussen 2000 en 2009? Deel 2.

Lees verder
De Besiktas Quiz!

Zondag was Besiktas jarig en om dat te vieren heeft ELF Voetbal een Quiz over de club samengesteld. De vragen leiden je door de hele geschiedenis van de topclub uit Istanbul. Van de Nederlanders die er speelden tot de grootste successen van de ploeg van Jeremain Lens.

Lees verder
Deze topspelers werden grootgebracht bij; Udinese

Door de gehele wereld breken talenten door bij clubs. De ene club koopt deze talenten graag op, terwijl de andere club naam maakt als talentenfabriek. In deze serie neemt ELF Voetbal de laatstegenoemde categorie onder de loep. In dit eerste deel: de talenten die doorbraken of groot werden gebracht bij Udinese.

Lees verder
Schalke 04 FC - Werder Bremen11-04-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Bayern München - Fortuna Dusseldorf11-04-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Hertha BSC - Augsburg FC11-04-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Bayer Leverkusen - Bayern München11-04-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Chelsea FC - Watford FC11-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL