Wij helpen je met hoge kortingen, tips, populaire producten en meer! | Tot 30% korting tijdens de zomer acties
Logo Medpets

Check de Medpets Zomer acties!🌸

Met unieke kortingen tot wel 30%


Misschien heb je het al gehoord, of heb je zelfs al geprofiteerd van de kortingen. Bij Medpets vind je nu exclusieve Zomer acties. Hiermee bespaar jij tot wel 30% op heel veel producten! Van voer tot verkoelingsproducten, speelgoed en natuurlijk nog veel meer. Veel dierenvrienden hebben hun korting al gepakt, jij ook? Profiteer snel zodat je deze toffe aanbiedingen niet misloopt!

Bekijk alle Zomer acties

Krijgt jouw huisdier speciale voeding?

Ontdek ons grote assortiment!


Er zijn veel huisdieren die speciale voeding, ook wel dieetvoer genoemd, krijgen om zo hun gezondheid te ondersteunen. Het is natuurlijk fijn om te zien dat we door simpelweg een nieuwe voeding te geven ons lieve huisdier al kunnen helpen bij de gezondheid. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment om de favoriet van jouw huisdier te vinden!

Dieetvoer honden
Dieetvoer katten

Wanneer zijn supplementen een goed idee?

Wij vroegen het onze dierenarts


Supplementen kun je toevoegen aan het voer van je huisdier. Een makkelijke manier om ondersteuning te geven, maar wanneer is dit nodig? Bij angst en stress is het zeker een aanrader! Ook bij lichamelijke klachten of ouderdom kunnen supplementen nuttig zijn. Tenslotte zijn er veel supplementen ter bevordering van de vruchtbaarheid of hormoonbalans.

Bekijk alle supplementen

Benieuwd naar supplementen?

Bekijk deze populaire merken!

PUUR

Bestel nu

Dr. Ann's

Bestel nu

Purina Pro Plan

Bestel nu

Virbac

Bestel nu

Dit product moet je écht hebben!

De TraumaPet Oordruppels


Dit product gebruik je als preventieve reiniger maar ook wanneer je huisdier al klachten heeft. Daarnaast is het product ook nog eens geschikt voor alle huisdieren. Dit maakt TraumaPet Oordruppels een product dat eigenlijk ieder huisdierbaasje in de kast moet hebben staan. Heb jij hem ook al in huis?

Shop nu

Wat als mijn huisdier chocolade eet?🍫

Je leest het hier!


Op zondag 7 juli is het Wereld Chocolade Dag. Alle reden voor een feestje met een heerlijk chocolaatje natuurlijk! Maar pas op: voor onze huisdieren is chocola giftig. Maar wat gebeurt er nu precies wanneer mijn huisdier toch chocolade te pakken krijgt? Je lieve vriendje kan veel vervelende symptomen krijgen. Van diarree en overgeven tot aan spiertrillen of zelfs een coma. Een huisdier kan zelfs overlijden. Onze eerste tip: neem in geval van nood zo snel mogelijk contact op met je dierenarts en neem zo mogelijk de verpakking van de chocola mee. Wil je nog meer tips? Lees dan snel verder!  

Ik wil meer weten

Deze producten zijn wél geschikt voor je huisdier

Shop nu
Shop nu
Shop nu

10% korting op Trovet voordeelbundels!

Profiteer nu van deze exclusieve deal

Bekijk aanbieding