Foodmagazine
Online versie
‘Kijk naar Moretti als een crafty lager, een speciaalpils’
De pilsmarkt stagneert in waarde en volume. Heineken doet vanaf deze week een serieuze gooi om dat euvel te verhelpen. Aan de bovenkant van de pilsmarkt komt het Italiaanse doordrinkbare pils Birra Moretti. Moretti moet uiteindelijk doorstoten naar de top-5 van pilsmerken op het schap.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Succesvolle lancering Duracell Optimum
De lancering van Duracell Optimum heeft geresulteerd in de nominatie door Foodmagazine als één van de Top 20 innovaties in 2020. In tijden waarin veel mensen thuis zijn, groeit de vraag naar kwalitatief hoogwaardige batterijen, en daarmee de populariteit van Duracell.
Academic Update: Goedkoper en kleiner of duurder en groter?
Soms is het nodig de prijs van je product te verhogen. Hoe doe je dat zonder de consument tegen je in het harnas te jagen? 
Lees verder >
Kan Gorillas een nieuwe Aldi, Lidl of Picnic worden?
Buitenlandse start-ups bezorgen razendsnel boodschappen, inmiddels ook in Nederland. Hebben ze kans op succes?
Lees verder >
(advertorial)
Van festival naar supermarkt
Karma Kebab ontwikkelde een plantaardige versie van kebab voor muziekfestival Lowlands. De coronacrisis zorgde voor een versnelde omschakeling naar de retail. Wat betekent dit voor innovatie en productie? Hoor het tijdens de online Food Process Update op 13 april.
Zo ga je voedselverspilling innovatief tegen
Lees verder >
Dit zijn de 15 grootste foodretailers in Europa
Welk bedrijf is de grootste foodretailer van Europa? Op welke plek van de ranglijst staat Ahold Delhaize? De ranglijst van de 15 grootste foodretailers van Europa geeft het antwoord.
Lees verder >
Verkiezingsprogramma’s: Van voedselscheidsrechter tot suikertaks
De politieke partijen slaan in hun verkiezingsprogramma's stevige taal uit richting supermarkten. Thema’s met politiek draagvlak zijn wettelijke maatregelen tegen suiker, vet en zout en supermarkten vullen een geldpotje voor boeren. 
Lees verder >
Lidl gebruikt sociale media beter dan Jumbo
Veel supermarkten posten dezelfde soort content op sociale media, terwijl verschillende boodschappen nodig zijn om de doelgroepen te bereiken. Lidl maakt in dat opzicht beter gebruik van de mogelijkheden die sociale media bieden dan Jumbo. 
Lees verder >
Jumbo Leussink presenteert duurzaam paradepaardje
Lees verder >
Topjobs
Sales & Marketing Manager
YellowApple Recruitment BV
Accountmanager
Lerøy Seafood Urk
Account Manager Food Ingredients
FreshRecruitment
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright