Gaan dieren er dood aan? En nog meer coronanieuwtjes.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Eerste hulp bij coronatermen

Niet iedereen vindt de termen die gebruikt worden als het over corona gaat even duidelijk. Waar staat SARS-CoV-2 voor bijvoorbeeld? En wat is COVID-19? Een woordenboek.

 
 
Quest
 

Zo voorkom je klachten tijdens het thuiswerken

Wie zijn bureaustoel op het werk heeft gelaten en nu aan zijn keukentafel zit te tikken, merkt misschien dat zijn nek en schouders pijn beginnen te doen. Wat kun je daar nou het best aan doen?

 
 
Quest
 

Speciaal voor kinderen: antwoorden op vragen over het coronavirus

Stelt jouw kind moeilijke vragen over het coronavirus? Daar is experimenteerexpert Boy van Quest Junior voor. Hij geeft met humor antwoord op allerlei lastige vragen. Leerzaam voor je kind, maar ook voor jou. En staat jouw vraag er niet tussen? Op de Facebookpagina van de Nationale Wetenschapsagenda is er speciaal voor kinderen een livesessie op woensdag 15 april om 14.00.

 
 
Quest
 

Maal jij nog om persoonlijke hygiëne sinds de thuisisolatie?

Douchen? Waarom zou je? Laat staan dat je je benen scheert, je kunt toch het terras niet op. De lockdown waar Nederland in verkeert, heeft bij sommige mensen een groot effect op de persoonlijke verzorging. Hoe zit dat bij jou?

 
 
Quest
 

Zo gevaarlijk is het coronavirus voor je huisdier

Twee katten, twee honden en een dierentuintijger hebben het coronavirus te pakken. Of toch niet? Hoe gevaarlijk is COVID-19 voor een huisdier? En kunnen huisdieren het virus aan je overdragen?

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week: wat gebeurt er als je doodgaat op een cruiseschip?

Vijf restaurants, drie zwembaden, meer dan tien bars en zalen: een cruiseschip is een drijvend hotel. Maar wat als een van de meer dan 3500 vakantiegangers onderweg overlijdt? Waar laat de kapitein het lichaam van de overledene?

 
 
 
Nu in de winkel: de nieuwe Quest

Nu in de winkel: de nieuwe Quest

Het zou wat zijn: rondlopen tussen de dino's, of even naar 2030 reizen voor een nieuwe smartphone. Zal tijdreizen altijd een droom blijven of is het op een dag echt mogelijk? Lees er alles over in de nieuwste Quest.