ELF Voetbal nieuwsbrief van 03-02-2020
Hoe Go Ahead Eagles tegen Jong Ajax een Europees record gaat verdedigen

Maandagavond staat er een topper in de Keuken Kampioen Divisie op het programma. Het in topvorm verkerende Go Ahead Eagles treft Jong Ajax. Voor Go Ahead Eagles is het een wedstrijd met een bijzonder randje. De tweededivisionist heeft namelijk momenteel een Europees record in handen.


Lees verder
Interview Jeffrey Buitenhuis: "Ik was nog niet klaar bij IJsselmeervogels"

Jeffrey Buitenhuis (27) is dit seizoen een vaste waarde bij IJsselmeervogels. Desondanks hoorde de rechtsback begin deze maand dat hij geen contractverlenging krijgt aangeboden. De club wil namelijk door selecteren. “Jammer, want ik was nog niet klaar bij IJsselmeervogels.”

Lees verder
Interview Abdou Harroui: ‘Ben ervan overtuigd dat ik me op een hoger niveau ook aanpas’

Abdou Harroui (22) is met twee doelpunten en zeven assists een van de opvallendste spelers van Sparta Rotterdam dit seizoen. Hangend op de rechterflank maakt hij indruk met zijn dynamische spel. “Ik mag trots zijn.”

Lees verder
In beeld: het debuut van Steven Bergwijn bij Tottenham Hotspur

Steven Bergwijn heeft zondagavond tegen Manchester City (2-0 zege) zijn debuut gemaakt namens Tottenham Hotspur. De aanvaller speelde zeventig minuten mee en was met een doelpunt direct van grote waarde voor de ploeg van manager José Mourinho. Een vliegende start voor de 22-jarige international van Oranje.

Lees verder
Samenvatting: Tottenham Hotspur-Manchester City (2-0)

De malaise bij PSV werd ontvlucht. Misschien niet op een nette manier, maar Steven Bergwijn zal maar wat blij zijn. In zijn eerste duel voor Tottenham Hotspur was hij direct de gevierde man. Hij scoorde en legde daarmee Manchester City over de knie. De kampioen van 2018/19 staat inmiddels liefst 22 punten achter op koploper Liverpool. De samenvatting van Spurs tegen City. 

Lees verder
Zo verloopt de razend spannende titelstrijd in de Bundesliga

Met nog veertien speelronden voor de boeg maakt de Bundesliga zich op voor een bijzondere ontknoping. Inmiddels lijken er nog vier ploegen over te zijn in de strijd om de landstitel van Duitsland. Volgende week hervatten de titelkandidaten hun jacht op succes.

Lees verder
FC Transfervrij: Het beste ELFtal met Nederlanders die in de zomer gratis kunnen vertrekken

In de winterse transferperiode wisselden de nodige spelers met een aflopend contract van werkgever. Het was immers de laatste kans voor clubs om nog wat geld te vangen voor een speler die anders gratis de deur uit zou gaan lopen. Er zijn echter nog genoeg spelers die komende zomer nog altijd gratis aangetrokken kunnen worden. Ook veel Nederlanders beschikken over enkele maanden over de transfervrije status.

Lees verder
Ighalo tekent bij Manchester United: 5 spelers die terugkeerden in Europa na een Chinees avontuur

Verschillende spelers lieten tijdens de winterse transferperiode China achter zich. Richairo Zivkovic ging naar Sheffield United, Yannick Carrasco keerde terug bij Atletico Madrid en Odion Ighalo ondertekende zaterdag een contract bij Manchester United. Hoe succesvol waren spelers verleden na hun terugkeer op de Europese velden?

Lees verder
Waarom Manchester City de pijlen zal richten op de bekertoernooien

Manchester City ging zondag onderuit in de topper tegen Tottenham Hotspur. In Londen waren de gastheren met 2-0 te sterk. De manschappen van manager Josep Guardiola kunnen de Premier League eigenlijk zo goed als links laten liggen en zich focussen op de Champions League, FA Cup en Carabao Cup.

Lees verder
Borussia Dortmund - Freiburg SC29-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Koln FC - Schalke 04 FC29-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
 
Paris Saint-Germain - Dijon FCO29-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Manchester City - Arsenal FC29-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Everton FC - Manchester United29-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com