FietsActief - ontdek nieuwe paden
Jeukende handen

Jeukende handen

Zin om FietsActief 4 te pakken, door te bladeren en lekker te lezen! Bestel HIER
 

Houd je wel van een kasteeltje op z'n tijd? Relatief nieuw in het ruime aanbod van georganiseerde fietstochten: de Kastelentour. De tweede editie vindt plaats op zaterdag 22 juni: vanuit Kasteel de Haar door het Groene Hart langs de mooiste kastelen en forten van Nederland. 

FietsActief
Eindelijk comfort!

Bij goed zitten op de fiets komt best veel kijken. Ergonomische handvatten kunnen je fietscomfort enorm verhogen. Dan wil je je handen nóóit meer van het stuur halen. Behalve om even te juichen over hoe lekker je zit. We zetten drie varianten op een rij. Foto: Flyer

FietsActief
Zo doe je dat: handvatten vervangen

Om fijn te kunnen fietsen, zijn goede handvatten dus een must. Hoe (de)monteer je die eenvoudig? 

FietsActief
Fietshack: je handvat als verstopplek  

Een lifehack is zo'n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat handig! Simpele oplossingen die het leven makkelijker maken. Wij verzamelen fietshacks. Wist je bijvoorbeeld dat je je handvat, of eigenlijk stuur, kunt gebruiken als verstopplek? Toegegeven, er zitten ook wat nadelen aan deze truc...

FietsActief
ADVERTORIAL
Hoe lang moet jij fietsen om de carbon footprint van jouw ORTLIEB tas te compenseren?

Wist jij dat fietstasexpert ORTLIEB voor al haar producten de CO2-voetafdruk in kaart heeft gebracht? Alle emissies vanaf de bron van de grondstof tot aan de productie van het product. Zo kan jij precies zien hoeveel kilometer je moet fietsen om de emissies van jouw tas te compenseren!

FietsActief
Ontvang de Donrox Ride F511 fietspomp én bijpassende opbergtas als welkomstcadeau!

Fietsen wordt nog leuker met FietsActief! Laat je verrassen door nieuwe plekken, prachtige routes en handige tips voor onderweg. Neem nu een abonnement op FietsActief voor slechts € 84,95 en ontvang de handige Donrox Ride F511 fietspomp + bijpassende opbergtas t.w.v. € 114,90. Superhandig voor thuis én onderweg! 

Volg FietsActief ook op
FietsActief - Instagram FietsActief - Facebook
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden