Quest Mail - Elke week weer de leukste weetjes in je box.

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie.

Donderdag 21 december 2017
Zit er in melk echt pus van koeienuiers?

Hoe goed is jouw Vlaams?

Nederlanders en Vlamingen spreken dan wel dezelfde taal, toch zullen ze elkaar niet altijd begrijpen. Samen met Taalvoutjes zetten wij de leukste Vlaamse woorden en uitdrukkingen voor je op een rij. Weet jij wat ze betekenen?





Hét slimste cadeau voor onder de boom!

Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau voor onder de boom? Speciaal voor Kerst heeft Quest Junior een heel mooie aanbieding! Neem nu een abonnement voor vijf maanden en betaal slechts €15 in plaats van €19,95.





Special over eten van de makers van Quest

Waarom vinden mensen stukjes in hun eten zo vies? En is biologisch vlees wel zo 'goed'? Je leest er alles over in alweer de derde editie van de Quest EXTRA Eten. En nog veel meer. Ga dus gauw naar de winkel of koop 'm in onze shop!





Waarom vieren we Tweede Kerstdag?

Voor de meesten is het de dag dat je nog even langs de schoonouders moet. Waarom vieren we eigenlijk niet n, maar twee kerstdagen?





Hoe maken bijen honing?


Een waarschuwing voor honingliefhebbers: dit gaan jullie misschien niet zo smakelijk vinden. In deze korte video legt Quest je precies uit hoe bijen hun gouden goedje maken.
 





Weet jij hoe goed het gaat met de wereld?

Gaat het bergafwaarts met onze aarde? Met het klimaat en met de mensen? Of zijn er ook lichtpuntjes? Test of jij weet hoe goed (of slecht) het gaat met de wereld.
 





Zijn domme mensen gelukkiger?


Nee, jouw minder snuggere vriend is niet gelukkiger dan jij. Toch is hij ook niet ongelukkiger. Maar hoe kan dat eigenlijk?