Deze tien grappige kerstfilms zijn perfect voor tijdens de kerstdagen
FunX.nl - The Sound Of The City
Ronnie Flex-quiz: Hoe goed kent Famke Louise haar nieuwe boyfriend?
Deze week gaf Ronnie Flex zijn allergrootste show ooit, samen met Deuxperience in een uiterkocht AFAS Live. Ouassima sprak met Ronnie, maar testte ook hoe het zat met de Ronnie Flex-kennis van zijn vrienden. Wat weten Famke Louise, Murda, Bokoesam, Numidia en Mr. Polska eigenlijk over de artiest?
 
Deze 7 momenten van Jaimy ga je nooit vergeten
Jaimy presenteerde gisteren zijn allerlaatste Avondshow. Dat heeft hij afgesloten met een crazy 'Dikke Jonko Donderdag XL' in een overvolle studio. Kijk nog één keer terug op deze gestoorde, memorabele Jaimy-momenten.
10 grappige kerstfilms voor tijdens de feestdagen 
Kerst is de perfecte periode om lekker onder een dekentje te kruipen en heel de dag films te kijken. Als je eens iets anders wilt dan The Grinch, The Holiday of Home Alone, check dan deze tien grappige kerstfilms. Fijne kerstdagen!
Boef dropt nieuwe EP en video van 'Terug Naar Toen' met Lijpe
Fans van Boef hebben even moeten wachten, maar kunnen nu eindelijk genieten van zijn nieuwe EP. Op 93 staan acht gloednieuwe, rauwe raptracks. Van het nummer met Lijpe, Terug Naar Toen, is inmiddels ook een video uitgekomen.
Niet alle vrouwen in videoclips zijn groupies en zij bewijst dat
Besef, er zijn vrouwen op wie wordt neergekeken omdat ze te zien zijn in videoclips. Sexy, uitdagend en met hun bil in beeld. Niet al deze dames zijn echter groupies. Dat bewijst professioneel twerker Nicole: "Eerlijk, het voelt empowering."
Facebook
Instagram
YouTube
snapchat