ELF Voetbal nieuwsbrief van 29-12-2019
Hoe hebben de veelbelovende Eredivisie-aankopen gepresteerd?

Het Eredivisie-seizoen is op de helft en dus is het tijd voor een terugblik op de eerste seizoenshelft. Vlak voor de seizoenstart selecteerden wij ELF spelers die de Eredivisie nog leuker zouden maken. Hebben zij de verwachtingen waargemaakt, of zijn ze volledig geflopt? Een overzicht.


Lees verder
Top 10 van de jaren ’10: Origi en Wijnaldum realiseren wondercomeback

ELF Voetbal heeft voor het eind van het decennium nog een mooie toegift voor u. We hebben tien wedstrijden uit de jaren ’10 gekozen die ons nog heel lang gaan bijblijven. Wedstrijden voor in het nationale, of misschien zelfs het wereldwijde geheugen van het voetbal. Nummer zes: Een magisch avondje Anfield.

Lees verder
Top 10 van de jaren ’10: Betoverend Ajax krijgt Bernabéu stil

ELF Voetbal heeft voor het eind van het decennium nog een mooie toegift voor u. We hebben tien wedstrijden uit de jaren ’10 gekozen die ons nog heel lang gaan bijblijven. Wedstrijden voor in het nationale, of misschien zelfs het wereldwijde geheugen van het voetbal. Op vijf: de dag waarop Ajax in Bernabéu het onmogelijke flikte.

Lees verder
Hoe Cavani en Atlético Madrid elkaars problemen kunnen oplossen

Atlético Madrid heeft een spitsenprobleem en Edinson Cavani heeft een speeltijdprobleem. Logica zou beide partijen naar elkaar kunnen duwen, maar het tot stand brengen van een transfer is verre van simpel.

Lees verder
Geen Nederlander steeg meer in marktwaarde in 2019 dan Donny van de Beek

Met kwalificatie voor het EK, de halve finale in de Champions League van Ajax en de overwintering van AZ was het een succesvol jaar voor het Nederlandse voetbal. Dat is terug te zien in de stijgende marktwaarden van onze spelers. Een overzicht van de top-vijf voetballers die dit jaar de grootste verandering in marktwaarde ondergingen.

Lees verder
Het 2019 van… Sparta Rotterdam

2020 staat voor de deur, dus is het hoog tijd om terug te blikken op het voetbaljaar 2019. Herbeleef met ELF Voetbal de hoogte- en dieptepunten van alle clubs die in het afgelopen jaar Eredivisievoetbal speelden. Ook Sparta Rotterdam beleefde een roerig jaar met stunts, blamages, wondergoals en transferflops. 

Lees verder
Het 2019 van… FC Twente

2020 staat voor de deur, dus is het hoog tijd om terug te blikken op het voetbaljaar 2019. Herbeleef met ELF Voetbal de hoogte- en dieptepunten van alle clubs die in het afgelopen jaar Eredivisievoetbal speelden. Ook FC Twente beleefde een roerig jaar met stunts, blamages, wondergoals en transferflops. 

Lees verder
Arteta zorgt voor optimisme bij Arsenal

Zeer tegenvallende resultaten kostten Unai Emery zijn baan als Arsenal-trainer. Opvolger Mikel Arteta speelde zijn eerste wedstrijd met The Gunners 1-1 gelijk. Hoewel dat geen drie punten opleverde, zorgt de Spanjaard voor hoop in Londen.  

Lees verder
Toni Lato: ook bij PSV de twijfel niet kunnen overwinnen

Toni Lato verlaat PSV en sluit het seizoen af bij Osasuna. Het halfjaar in Eindhoven was een totale deceptie voor de Spaanse linksback. Het gevolg is dat er alleen maar meer twijfel over zijn kwaliteiten ontstaat.

Lees verder
Manchester United - Burnley FC21-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Everton FC - Newcastle United21-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
 
Crystal Palace - Southampton FC22-01-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Tottenham Hotspur - Norwich City22-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Chelsea FC - Arsenal FC22-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen