ELF Voetbal nieuwsbrief van 30-04-2020
Hoe is het met de AZ-bekerhelden van 2013?

Bijna zeven jaar geleden zorgde AZ voor groot feest in Alkmaar en omstreken. Op 9 mei 2013 wonnen Dick Advocaat en zijn spelers de KNVB Beker door PSV in de finale met 2-1 te verslaan. Hoe gaat het nu met de sleutelspelers van de memorabele bekercampagne?


Lees verder
Deze Nederlanders maakten ooit furore (of juist niet) bij Werder Bremen

Door het gebrek aan nieuwe affiches om naar uit te kijken is het vooral terugblikken geblazen. Men verlangt terug naar Nederlands voetbal, maar ook naar onze landgenoten die in het buitenland goed presteren. Ook bij Werder Bremen passeerden de nodige Nederlanders de revue. 

Lees verder
PANNA! Voetbalagenda 2020/21 is uit!

Hij is er weer: de PANNA! Voetbalagenda 2020/21! Mooie foto’s, weetjes, tips & tricks en natuurlijk ook alle ruimte voor het invullen van je rooster en je huiswerk. School en voetbal gaan heel goed samen!

Lees verder
De Braziliaanse succestransfers van Shakhtar Donetsk

Nederland had ooit enclaves bij Real Madrid en FC Barcelona. De grootste Braziliaanse spelersverzameling speelt echter niet in de Premier League of Bundesliga, maar in Oekraïne. De tientallen Brazilianen die de oversteek maakten naar Shakhtar Donetsk beleefden er veel successen, met in 2009 het absolute hoogtepunt. 

Lees verder
PANNA! Lente Doeboek boordevol tips & tricks, spelletjes, strips, kleurplaten en puzzels!

De lente is de tijd van nieuw leven. Deze lente is extra speciaal, want het is de eerste lente dat je je met een heus PANNA! Lente Doeboek kunt vermaken! Een honderd pagina's dik boek vol leuke puzzels, quizzen, strips en kleurplaten om je urenlang mee te amuseren.

Lees verder
ELFtal: De ELF beste jeugdproducten die Paris Saint-Germain liet gaan

De jeugdopleiding van Paris Saint-Germain produceerde in het afgelopen decennium het ene na het andere toptalent. De kampioen van Frankrijk investeert echter elk jaar ook weer miljoenen euro's in nieuwe aanwinsten, waardoor de concurrentie enorm wordt. Veel toptalenten kiezen dan ook voor een vertrek uit Parijs. Deze toptalenten liet PSG voor een klein bedrag of zelfs gratis vertrekken.

Lees verder
De ELF spelers die het vaakst voor VVV-Venlo scoorden in de eredivisie

VVV-Venlo werd op 24 april 2009 voor de tweede keer kampioen van de eerste divisie. De club vergaarde in de 21ste eeuw al heel wat jaartjes op het hoogste niveau, maar wist nooit de stap naar een stabiele factor te maken. De elf spelers die de meeste doelpunten in de eredivisie maakten, is daardoor gevarieerd.

Lees verder