ELF Voetbal nieuwsbrief van 21-07-2022
Hoe Jean-Paul Boëtius zijn wilde haren verloor in de Bundesliga

Jean-Paul Boëtius en Feyenoord zijn momenteel met elkaar in gesprek over een mogelijke samenwerking. Volgens RTV Rijnmond bekijken beide partijen in hoeverre een samenwerking mogelijk is. Het zou dus zomaar kunnen dat Boëtius een verrassende terugkeer naar De Kuip maakt


lees verder
Mark van Bommel en de jacht op eerherstel in Antwerpen

Mark van Bommel gaat deze week eindelijk echt beginnen aan zijn avontuur bij Royal Antwerp. De voorbereiding zit erop voor de ploeg uit Antwerpen, waar dit seizoen veel van wordt verwacht. Van Bommel zal op zijn beurt willen laten zien dat PSV en VfL Wolfsburg hem te weinig tijd hebben gegeven.

lees verder
Bestel de Nationale Voetbalgids nu tijdelijk met gratis verzending

Op 5 augustus is het weer zover: dan verschijnt de extra dikke ELF Voetbal Nationale Voetbalgids 2022/23. Speciaal voor voetballiefhebbers die niet kunnen wachten op de start van het nieuwe seizoen is er nu de mogelijkheid om de seizoensgids te pre-orderen. Nu tijdelijk met gratis verzending.

lees verder
Hoe een bijzondere loopbaan De Guzmán terug naar Rotterdam kan brengen

Sparta Rotterdam gaat deze zomer een poging wagen om Jonathan De Guzmán terug naar Nederland te halen. De 34-jarige middenvelder staat momenteel nog onder contract bij OFI Kreta. De afgelopen twaalf jaar maakte hij een fraaie tocht langs de Europese velden.

lees verder
Beachsoccer-international Chelly Drost: "Tijdens onze toernooien is iedereen superrelaxed"

De zomer is aangebroken. Veel voetballers houden hun conditie op peil met beach soccer. Maar hoe werkt dat? En wat zijn handige tips? We vroegen het aan Chelly Drost, niet alleen speelster van Telstar Vrouwen en zaalvoetbalbekerwinnaar Os Lusitanos. Ook beachsoccer-international. "Probeer de bal altijd door de lucht te spelen."

lees verder
Dit moet je weten over de nieuwe Ajax-aanwinsten: Brobbey, Bassey en Conceicao

Het lijkt wel pakjesavond voor de supporters van Ajax, want zij werden de afgelopen dagen verrast met het nieuws dat hun club zich gaat versterken met maar liefst drie nieuwe spelers. Calvin Bassey, Brian Brobbey en Francisco Conceicao komen allemaal naar Amsterdam toe. Wat moet jij weten over de nieuwe aanwinsten?

lees verder
PANNA! 67 met de nieuwe golf talenten, de OranjeLeeuwinnen, Brobbey, Aké en Touzaniiii

De zomervakantie is nog niet begonnen of er ligt alweer een nieuwe PANNA! Naast ons Vakantie Doeboek is nu ook nummer 67 verschenen! Natuurlijk blikken we vooruit op het EK Vrouwen. Waar groeiden ze op? Welke generatie staat bij de mannen te trappelen om de fakkel van Cristiano Ronaldo en Lionel Messi over te nemen? We spraken met Soufiane Touzaniiiii, met Brian Brobbey en met Nathan Aké. En nog veel meer!

lees verder
Even voorstellen: dit zijn Feyenoord-targets Szymanski en Giménez

Feyenoord staat op het punt om twee fraaie slagen te slaan op de transfermarkt. Volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl willen de Rotterdammers middenvelder Sebastian Szymanski en spits Santiago Giménez naar De Kuip halen. Dat zou in beide gevallen een behoorlijke stunt zijn.

lees verder
Interview Cody Gakpo, PSV-aanvaller: "Een bezoek aan Togo staat erg hoog op mijn bucketlist"

Monumenten, kerken en de moderne hoofdstad Lomé: de bezienswaardigheden van Togo op een rij. In dezelfde bodem die het West-Afrikaanse land voorziet van luxe grondstoffen als marmer, cacao en koffie, liggen de wortels van Cody Gakpo. Voor de helft althans. Vader Johnny was er jeugdinternational. "Heb je ooit gehoord van Riz au gras? Dat is echt heerlijk."

lees verder