De laatste ontwikkelingen
Bouwmachines
Online versie
BEKIJK HIER | Overzicht hybride en elektrische machines (aangevuld)

De BMWT en Natuur & Milieu hebben een aangevulde en verbeterde lijst met hybride en elektrische machines gepubliceerd. Het gaat om hybride en elektrisch materieel dat in 2019 en 2020 in Nederland verkrijgbaar is. De inventarisatie is gemaakt in opdracht van het ministerie van Infrastructuur e>>

Lees verder >
Eerste elektrische Knikmops KM130E draait bij verhuurbedrijf Loxam

Knikmops-importeur De Schans ontvangt wekelijks offerte-aanvragen voor een elektrische Knikmops. ‘De markt is duidelijk aan het veranderen’, stelt verkoopleider Jan-Willem Slegh. Om aan de vraag te kunnen voldoen lanceerde De Schans eerder dit jaar de KM130E. Volgend jaar volgt de KM250 in een el>>

Lees verder >
Minder uitstoot. Hoe dan?

Fabrikanten zijn druk bezig met het bedenken van oplossingen om de uitstoot van CO2 en andere schadelijke stoffen te verminderen. Met een steeds strenger wordende overheid, is er geen ontkomen aan: de uitstoot móét omlaag.

Hoe kunt u blijven voldoen aan de toenemende eisen van opdrachtgevers? Op de BouwMachines Kennisdag gaan we dieper in op diverse mogelijkheden.

Mobiele elektrische Fuchs MHL860F met kabeltrommel voor Helmond Metalen

Helmond Metalen in Culemborg heeft een nieuwe 50-tons elektrische Fuchs in gebruik genomen. Om te voorkomen dat het snoer tijdens de werkzaamheden in de weg zit, is de machine voorzien van een kabeltrommel. De 20 meter lange kabel rolt automatisch af en op als de machine gaat rijden.

Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright