Nieuwsbrief van 2-6-20 6:30:06
Online bekijken

Veilige vloeren die tegen een stootje kunnen

Storax Gigagrip antislip voor kunststofvloeren

Gigagrip Kunststofvloeren is een transparante en vloeibare antislip coating zonder korrelstructuur die speciaal is ontwikkeld voor kunststof ondergronden. Hierdoor hecht dit antislipproduct uitstekend op onder meer epoxy, linoleum, acryl en polyester ondergronden. Daarnaast kan Gigagrip Kunststofvloeren uitstekend worden toegepast op glazen ondergronden. Storax kan het complete traject van advies, levering en applicatie verzorgen.
 

Effectieve vloerbescherming voor balkons en galerijen

Vloeren, balkons, galerijen en andere betonnen constructies moeten tegen een stootje kunnen én mooi zijn. Verffabrikant Caparol heeft een brochure samengesteld met de belangrijkste Disbon systemen voor balkons en galerijen. Deze brochure laat een aantal standaardsystemen zien, gebaseerd op diverse situaties en ondergronden. De eigenschappen en pluspunten van de verschillende systemen, onder meer een economisch, licht flexibel en scheuroverbruggend systeem, worden toegelicht.

Forbo Eurocol breidt de surface finishing-productenlijn verder uit met DecoDesign

Met DecoDesign introduceert Forbo Eurocol een nieuw designproduct voor vloer en wand. Een innovatieve en decoratieve afwerking, op basis van een watergedragen acrylaatcoating die wordt opgespoten met SprayCoat, voor een uniek dessin. DecoDesign is de nieuwe aanwinst in de lijn van Eurocol surface finishing-producten voor vloeren en wanden. Een trend die enkele jaren geleden werd ingezet, naast het bestaande productaanbod voor het verlijmen en voegen van tegels en het installeren van vloerbedekkingen.

Ondervloeren voor linoleum

Linoleum is een slijtvaste vloerbedekking van enkele millimeters dik. Het is een natuurproduct zonder verende eigenschappen en heeft een grote indrukvastheid. Bij de toepassing van linoleum, dient de ondervloer daarbij passende eigenschappen te hebben om de linoleum vloerbedekking optimaal tot zijn recht te laten komen. Unifloor levert ondervloeren voor linoleum met egaliserende en contactgeluid reducerende eigenschappen.

Betonlook wand- en vloerafwerking Ultratop Loft

Ultratop Loft is een product in poedervorm bestaande uit speciale, snelbindende en -hydraterende bindmiddelen, kiezelzand met een geselecteerde korrelopbouw, kunstharsen en speciale hulpstoffen volgens een formule die is ontwikkeld in de onderzoekslaboratoria van MAPEI. Na menging met water vormt het product een dikke, uitstrijkbare pasta die gemakkelijk met de hand kan worden opgebracht met behulp van Teflon, rubber of stalen vlakspaan.

Veilige en toegankelijke galerijvloeren

Om ouderen en mensen met een verminderde mobiliteit zo lang mogelijk thuis te laten wonen, is geschikte woonruimte nodig. Daar zijn gelukkig veel oplossingen voor. Technische innovaties helpen bewoners bijvoorbeeld in het huishouden of brengen hen eenvoudig in contact met hulpverleners. Maar toegankelijkheid en comfort begint al bij de deur naar de woning. Een kleine drempel vormt al snel een groot obstakel voor mensen die slecht ter been zijn. Triflex heeft daar een slimme oplossing voor: het Triflex BIS-systeem!

Duurzame vloerafwerkingen

Er is een keur aan duurzame, natuurlijke vloerbedekkingen op de markt waarmee het interieur verfraaid kan worden. Een kanttekening bij het brede aanbod is dat meerdere soorten nogal wat kilometers afleggen om hier in Nederland op de markt te kunnen verschijnen. Dat zijn dus vloerbedekkingen met flink wat zeemijlen of airmiles op het conto. Voor duurzaamheid is niet alleen de herkomst van de grondstoffen van belang, maar ook de productielocatie.
4.625
Leveranciers
25.853
Producten
872.880
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.