'Ze lag vier weken dood in huis'
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Waarom word je rozig en moe van een dag in de buitenlucht zijn?

Heerlijk, die lentezon! Na een lome picknick in het park, een dagje zeilen of een wandeling over het strand kun je je 's avonds aardig rozig voelen. Waarom maakt de buitenlucht je zo moe?

 
 
Quest
 

Wie is aansprakelijk als er iets misgaat in de ruimte?

Op 29 april 2021 lanceerde China een module van haar toekomstige ruimtestation: de Tianhe moet de Chinese tegenhanger worden van het internationaal ruimtestation ISS. Maar bij het lanceren ging iets niet helemaal goed. De raket die de module de ruimte in bracht, viel terug naar de aarde.

 
 
Quest
 

Top-aanbieding: 7x Quest Psychologie met verwenset cadeau

Zin om jezelf of een ander te verwennen? Als je nu een abonnement op Quest Psychologie afsluit, krijg je een heerlijke set van The Ritual of Mehr cadeau (ter waarde van € 98,20). Voor maar € 49,99 krijg je zeven keer het blad thuisgestuurd en ga je met een heerlijke geur de rest van het jaar in.

 
 
Quest
 

Beeldverhaal: de extravagante feesten in de Londense club Blitz

Ben jij niet vies van een feestje op zijn tijd? Dan had je vast graag een tijdmachine gehad om naar de jaren 70 af te reizen. Dan had je zomaar Boy George, Sade en de heren van Spandau Ballet tegen het lijf kunnen lopen.

 
 
Quest
 

Tuğrul Çirakoğlu van de Frisse Kater: 'Wat heb ik opgeruimd? Wat heb ik gezien?'

Iemand lag vier weken dood op bed voordat ze werd ontdekt. Tuğrul Çirakoğlu deed de schoonmaak. ‘Het is niet makkelijk. Je draagt een zwaar gevoel mee.'

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Waarom geven hoofdluizen niet bij iedereen jeuk op het hoofd?

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, veroorzaken luizen niet direct jeuk. En maar de helft van de mensen voelt het als ze een luizenfamilie in hun haar hebben. Daar komen ze pas achter als er dode exemplaren op hun kussen vallen.