Het klimaat voor vastgoedinvesteringen is verslechterd door de overheidsmaatregelen die de vrijheid van het economische verkeer vergaand inperken.
Vastgoedmarkt
Online versie
Hoe overheid investeringsklimaat vastgoed ondermijnt
Het klimaat voor vastgoedinvesteringen is verslechterd door de overheidsmaatregelen die de vrijheid van het economische verkeer vergaand inperken.
Lees verder >
‘Minder huurpenningen betekent ook dat je pand minder waard wordt’
Door een korte vakantie kon hij even afstand nemen van zijn werk, maar de zorgen om zijn leden werden er bij Laurens van de Noort niet minder om. 
Lees verder >
Deze 7 fiscale wetswijzigingen staan u te wachten in 2021
Een nieuw jaar betekent nieuwe wetgeving, ook voor de vastgoedsector. Een overzicht van de belangrijkste fiscale wetswijzigingen en ontwikkelingen door advocatenkantoor Loyens&Loeff.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Zorg & Gezonde gebouwen
Marktinzichten en verkoopkansen. Wil jij kennis en inzicht opdoen die helpen bij het maken van strategische keuzes? Met de Sector Analyse 'Zorg & Gezonde gebouwen' ben je volledig op de hoogte.
Het is maar goed dat vastgoedinvesteerders geen banken zijn
Wie de maatschappij op kosten jaagt, moet ook maar betalen voor het toezicht. Als deze logica klopt, moeten er binnenkort toch ergens rekeningen op de mat gaan vallen. Misschien wel bij u, blogt Maarten Donkers.
Lees verder >
De Nederlandse introduceert groene hypotheek voor woningbeleggers
Hypotheekbedrijf De Nederlandse heeft vandaag haar Groene Vastgoedhypotheek geïntroduceerd. Het is de eerste 'duurzame hypotheek' die in Nederland beschikbaar is voor professionele beleggers in vastgoed.
Lees verder >
Jan Hein Tiedema vertrekt bij EDGE
Jan Hein Tiedema treedt in januari af als Managing Director Nederland en hij zal EDGE gaan verlaten.
Lees verder >
Wegblijven expats drukt nu landelijk huur in vrije sector
Nieuwe huurders van een vrijesectorhuurwoning in hartje Amsterdam waren in het vierde kwartaal van 2020 bijna 10 procent goedkoper uit dan een jaar eerder. 
Lees verder >
‘Ruime meerderheid voor minister van Ruimtelijke Ordening’
Elf van de vijftien partijen in de Tweede Kamer willen dat er weer een minister komt die beslist over de inrichting van Nederland. Samen zijn zij goed voor 111 van de 150 kamerzetels (74 procent). 
Lees verder >
Duitse vastgoedbelegger koopt kinderdagverblijven van Green Real Estate
De Duitse vastgoedbelegger AviaRent AG heeft een portefeuille met 15 Nederlandse kinderdagverblijven gekocht van Green Real Estate. 
Lees verder >
Concurrentiewaakhond onderzoekt gevolgen crisis in winkelstraat
Concurrentiewaakhond Autoriteit Consument & Markt (ACM) maakt zich zorgen over de lege winkelstraten door de coronacrisis. Daarom begint de toezichthouder een verkennend onderzoek naar de gevolgen van de crisis voor fysieke winkels.
Lees verder >
RNHB neemt zakelijke kredietportefeuille van 900 miljoen over van Syntrus
Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens haar investeerders in PVF Zakelijke Hypothekenfonds (PVF), een overeenkomst gesloten met RNHB voor de overdracht van de kredietportefeuille van PVF. 
Lees verder >
Huizenprijzen stijgen naar recordhoogte
De huizenprijzen zijn naar recordhoogten gestegen. Een bestaand huis wisselde in het afgelopen kwartaal gemiddeld voor 365.000 euro van eigenaar. 
Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Volg Vastgoedmarkt ook via:
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright