NIEUWS 5 min
#7 Hoe pak je je kans als ondernemerscoach?
De klant wil meer, en jij wil meer bieden. Hoe pak je je kans als ondernemerscoach? Door vooral niet te hard van stapel te lopen, stelt Cornelie Meynen, trainer en coach adviesvaardigheden voor accountants en fiscalisten. “Veel adviseurs geven hun advies eigenlijk te vroeg in het gesprek.”
Lees meer ›
FISCALE PRAKTIJK 4 min
Opsteller boekhoudregels IFRS wil groene standaarden
De internationale opsteller van boekhoudregels IFRS Foundation wil behalve financiële ook groene standaarden opstellen. Daarmee moet een eind komen aan de wildgroei van initiatieven.
Lees meer ›
AANGIFTESOFTWARE 3 min
“De komende 20 jaar blijf ik bij Nextens”
Verliefd? “Ja, het is alsof je bent begonnen met eten met een gouden lepel. Op een gegeven moment ben je die lepel gewend en wil je niets anders meer. Dat heb ik met Nextens”, aldus Tola Shamar, eigenaar van Adviesmoment.
Lees meer ›
ECONOMIE EN POLITIEK 2 min
Onderzoek naar tegenbewijsregeling box-3 spaarders
Onderzoek moet uitwijzen of een zogeheten tegenbewijsregeling soelaas biedt voor mensen die spaargeld in box 3 hebben. Met een dergelijke regeling hoeven mensen die kunnen aantonen dat zij vooral of uitsluitend spaargeld hebben, minder belasting te betalen.
Lees meer ›
CORONA 3 min
Kabinet moet knopen door hakken over platformwerkers
Er is handhaving nodig bij platformbedrijven zoals Deliveroo, Uber en Helpling. Dat stelt de Sociaal-Economische Raad (SER) in een vandaag gepubliceerd rapport.
Lees meer ›
Grootste pensioenfondsen vrezen kortingen
Oudedagsvoorziening • 2 min
Familiebedrijven vrezen afname investeringen door belastingwijzigingen
Economie En Politiek • 3 min
Gerichte aanpak ‘homogenezers’ door fiscus
Economie En Politiek • 3 min
Extra maatregelen tegen malafide belastingadviseurs
Fiscale Praktijk • 3 min