ELF Voetbal nieuwsbrief van 27-11-2019
Hoe presteerde Ajax deze eeuw op bezoek bij Franse tegenstanders?

Ajax speelt woensdag een belangrijk Champions League-duel op bezoek bij Lille. De Amsterdammers kunnen een grote stap naar overwintering in het miljoeennbal zetten, maar dan moet er wel gewonnen worden in Frankrijk. De geschiedenis leert ons dat dat bijna nooit lukt. Een overzicht aan de hand van foto's.


Lees verder
PANNA! 45 met superinterview met Dusan Tadic, schoenenreus Messi, Jill Roord en veel meer!

Wil je nog graag iets vragen aan Sinterklaas? Nou, wij hebben de oplossing. PANNA! 45, het broertje van ELF Voetbal, is uit! Deze keer met een superinterview met Dusan Tadic, we gingen op bezoek bij Lionel Messi, spraken met OranjeLeeuwinnen Jill Roord en Anouk Dekker en keken alvast vooruit naar 2020! En word jij de PANNA! eSporter?

Lees verder
Profiteer nu! Een gratis innovatieve bal bij een vader/zoon-abonnement!

Bij een 2-jarig dubbelabonnement op PANNA! Magazine en grote broer ELF voetbal ontvang je nu een Skillza football ter waarde van 129 euro!

Lees verder
Doelman Mike Maignan: niet de nieuwe 'één' bij PSG, maar tegenstander van Ajax

Mocht Mike Maignan via een omweg weer bij een Europese topclub uitkomen, dan kijkt niemand in Frankrijk daar raar van op. De tijd dat hij als groot keeperstalent te boek stond, is al een tijdje voorbij. Maar met zijn verleden bij Paris Saint-Germain en zijn huidige status als Frans international heeft hij een aardig cv.

Lees verder
Wie is Ajax en PSV-target Strahinja Pavlovic?

Terwijl het seizoen in volle gang is kijken de technisch directeurs en scouts van clubs al naar de toekomst. Bij Ajax en PSV zouden ze hun oog hebben laten vallen op verdediger Strahinja Pavlovic. Wie is de Serviër?

Lees verder
Welke vijf Lille-spelers vertegenwoordigen de hoogste marktwaarde?

Bij winst in Lille is Ajax definitief verzekerd van overwintering in Europa. De Fransen steken momenteel niet in al te beste vorm, maar in de wedstrijd in Amsterdam bleek dat Lille over enkele zeer handige spelers beschikt. Welke vijf spelers vertegenwoordigen de hoogste marktwaarde?

Lees verder
Mario Engels scoorde bij Roda aan de lopende band, maar is nu weer terug bij af

Voordat Mario Engels vorig seizoen ineens heel veel begon te scoren, kende niemand hem als een goaltjesdief. Het Duitse Sandhausen zweefde met de wind mee van zijn nieuwe reputatie, maar na zijn zomertransfer is Engels weer terug bij af. Het neusje voor de goal is weer verdwenen.

Lees verder
Interview Tommie Beugelsdijk: "Misschien zetten we onszelf onder een bepaalde druk"

ADO Den Haag zit momenteel in een achtbaan. Er worden nauwelijks punten behaald. Het ontbreekt de spelers aan zelfvertrouwen. Ondanks het aanstellen van Mo Hamdi als nieuwe algemene directeur, rommelt het nog steeds in de organisatie. De achterban laat zich steeds nadrukkelijker horen. 

Lees verder
Deel 9: deze jeugdspelers kloppen op de deur bij sc Heerenveen

Het Nederlandse voetbal kende een dip van zo’n vier jaar, maar ondertussen breekt talent na talent door. Eerst waren het voornamelijk verdedigers die op de deur klopten, maar nu is ons land ook voorzien van de nodige mogelijkheden in aanvallend opzicht. We kijken alvast verder en bekijken per club welke talenten er nog meer staan te popelen om in de Eredivisie te mogen spelen. Deel 9: sc Heerenveen.

Lees verder
Hertha BSC - Borussia Mönchengladbach21-12-2019
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Schalke 04 FC - Freiburg SC21-12-2019
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Hertha BSC - Bayern München21-12-2019
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
 
Paris Saint-Germain - Amiens SC21-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Everton FC - Arsenal FC21-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com