Ook: de 7 populairste diëten ontrafeld + win boek | interview Annejet van der Zijl |parkeren mannen of vrouwen beter in?
Zin Magazine 2

Zin Magazine 2

Leef met passie en sprankel!
Nú te koop
Zin
Creatieve vondsten van 2 architecten
Indrukwekkend lijnenspel

De creaties van Daniel Rueda en Anna Devís zijn razend populair op Instagram. Deze architecten kijken met een verrassende blik naar de wereld. En maken van gebouwen, lijnen en vlakken indrukwekkende kunstwerkjes.

Zin
De eeuwige strijd der seksen
Kunnen vrouwen of mannen beter inparkeren?

Tijdens onze online nieuwjaarsborrel werd luidkeels verkondigd dat vrouwen niet kunnen inparkeren. We vroegen ons af of er in dit aloude stereotype een kern van waarheid schuilt. En onderzochten wie de auto het behendigst het parkeervak inrijdt.

Zin
De 7 populairste diëten onder de loep
Teun van de Keuken: ‘Alle diëten werken en geen enkel dieet werkt’

Gefascineerd als hij is door hoe voedsel en diëten aan de man worden gebracht, besloot journalist en programmamaker Teun van de Keuken een boek te maken over de zeven populairste diëten. Hij probeerde ze onder professionele begeleiding allemaal uit. Lees erover in Dit is geen dieetboek (we geven er 3 weg!) en in het interview dat we met Teun hadden.

Zin
Toen modern, nu hopeloos ouderwets
Met deze spullen maakte je vroeger indruk

Een Rolykit, het cassettebandje, de pen-aan-een-koordje, adressenklapper of een horloge waarmee je ook kon rekenen. Nu kun je er een beetje om lachen maar in de jaren 70 en 80 was je maar wat hip als je deze spullen had.

Zin
Ervaringsverhalen en tips
Hoe reageer je passend bij ernstige ziekte?

Tien tegen één dat jij het ook moeilijk vindt om passend te reageren als je hoort dat iemand een ernstige ziekte heeft. Bellen of langsgaan? Een bloemetje of een kaartje? Maar ook: wat doe je vooral níet? Op de site lees je ervaringsverhalen en vind je een handig do en don’t lijstje.

Zin
Zin Magazine 2 is uit!
Een editie vol passie, mét Hajo en Annejet

In deze Zin Magazine gaan we langs bij acteur Hajo Bruins, vind je drie groen(t)e recepten mét wijnsuggesties en geven we zeven tips voor prachtige winterwandelingen in Nederland. Plus: leef met passie – zo houd je de sprankel erin én seks na je 55ste: steeds beter of een oppeppertje nodig? Ook interviewen we schrijver Annejet van der Zijl: “Wie het gevoel heeft dat hij veel krijgt, kan ook veel geven.” Een voorproefje.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden