Faillissement of de dreiging ervan is een belangrijk instrument voor flexkantooraanbieder IWG (voorheen Regus) om onder een huurcontract uit te komen. Moeten verhuurders aan slechtdraaiende Regus- en Spaceskantoren zich zorgen maken? Vastgoedmarkt zocht dat uit.
Vastgoedmarkt
Online versie
Hoe Regus faillissement gebruikt om onder huurcontract uit te komen
Faillissement of de dreiging ervan is een belangrijk instrument voor flexkantooraanbieder IWG (voorheen Regus) om onder een huurcontract uit te komen. Moeten verhuurders van slecht draaiende Regus- en Spaceskantoren zich zorgen maken? Vastgoedmarkt zocht dat uit.
Lees verder >
Overdrachtsvrijstelling was makkelijk scoren
Binnenkort zijn er verkiezingen, maar het is de vraag of er veel gaat veranderen, blogt Gerben Markink. Het besef moet doordringen dat politiek geen potje voetbal is, waarin je moet scoren om te winnen.
Lees verder >
Kabinet geeft voorrang aan kopers op de woningmarkt
De coalitie lanceert vandaag een wetsvoorstel dat gemeenten de ruimte geeft om het opkopen van woningen door beleggers in bepaalde buurten voor minstens vijf jaar te verbieden. D66 wil tegelijkertijd de maandlasten voor startende kopers verlagen.
Lees verder >
(advertorial)
alt
De waarde van de groene stad
Een stad weerbaar maken vraagt om grootschalige verandering. Gemeenten hebben ambitieuze plannen op het gebied van duurzaamheid en daarmee toekomstbestendigheid. Gaat het hard genoeg? Op tijd begonnen zijn we zeker niet, maar zijn we in staat de verloren tijd in te halen?
Notarissen voor de rechter vanwege rol in dubieuze grondhandel
Particuliere beleggers slepen notarissen voor de rechter vanwege hun rol in dubieuze grondhandel.
Lees verder >
Logistiek vastgoedbedrijf GLP breekt records
De verhuur in Europa van GLP steeg vorig jaar tot 1 miljoen m2 aan contracten, een groei van 69 procent. Er werden voor 813 miljoen dollar aan nieuwe ontwikkelingen gestart in ons werelddeel.
Lees verder >
Eigenaar vraagt uitstel van betaling aan voor Miss Etam en Steps
NXT Fashion, de eigenaar van de kledingwinkels Miss Etam en Steps, heeft uitstel van betaling aangevraagd.
Lees verder >
Van Rijn en Hoes in raad van advies ASRE
Voorzitter Martin van Rijn van de koepel van woningcorporaties Aedes en voorzitter Onno Hoes van de branchevereniging van makelaars NVM zijn toegetreden tot de raad van advies van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE).
Lees verder >
Drie woontorens voor Prins Hendrikpark in Den Bosch
Drie woontorens, ontworpen door KCAP, brengen nieuwe levendigheid op de locatie van het voormalige Brabantbad in Den Bosch. De slanke torens met hun ronde vorm en transparante plinten verrijken de groene omgeving van dit gedeelte van het Prins Hendrikpark.
Lees verder >
Ellen Maes versterkt het dealteam van Fakton Capital
Ellen Maes versterkt sinds begin januari 2021 Fakton Capital als transaction manager.
Lees verder >
ECB voorziet economisch herstel vanaf de zomer
Het economisch herstel van de coronacrisis zal vanaf de zomer vaart krijgen. Die voorspelling deed topvrouw Christine Lagarde van de Europese Centrale Bank (ECB) dit weekend.
Lees verder >
Merel Bruntink partner bij Huurconsult
Merel Bruntink is toegetreden als partner bij Huurconsult, vastgoedadviseur van zakelijke huurders in commercieel onroerend goed.
Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Volg Vastgoedmarkt ook via:
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright