Hoe rijk ben jij

5 years ago


Text only:

Deel deze maand je rijkdom met ons.
Hier vind je de online versie.
Hoe rijk ben jij?

"Take only memories, leave only footprints." (Chief Seattle) Reizen is meer dan met herinneringen thuiskomen, het is jezelf verrijken. In deze nieuwsbrief nemen we je mee in de rijke beleveniswereld van onze reizigers.
Patrick: "Fietsend in Myanmar bij de tempels van Bagan krijg ik een lekke band. Wat nu? Voordat ik het door heb, wordt mijn fiets door een kleine man in een longhi (lange rok) ontvoerd naar een houten hutje. In een mum van tijd is de band geplakt en kan ik verder. Het mooiste; hij wil geen geld, mensen zijn hier al blij met pure dankbaarheid." 


Deel jouw rijkdom
September staat bij ons in het teken van verrijking. Welke reiservaring zal jou altijd bijblijven? Wat wil je iedereen vertellen? Deel jouw eigen reisrijkdom met ons: schrijf een bericht op onze Facebookpagina, post een foto of stuur ons een filmpje. Bekijk ook gelijk de rijkdommen van andere reizigers. Samen zijn wij vast miljonair! 
 
Plaats jouw verrijking bij ons op Facebook.
 
Een trap vol passie
Karlijn: "In Trinidad beklimmen we elke avond de Spaanse trappen waar bandjes Cubaanse muziek spelen. Snel en swingend of langzaam en emotioneel. Binnen no time staat de trap vol met gepassioneerde Cubanen, die moeiteloos ingewikkelde, sexy danspassen maken. Ik ben voor even terug tussen de levensgenietende Cubanen als ik deze muziek nu hoor." Raak geïnspireerd door het fotoblog van Karlijn. 


 
Wil je ook dansen in Cuba? Bekijk dan onze rondreizen.
 
Zweven boven nijlpaarden
Miriam: "In een luchtballon over de Serengeti in Tanzania zweven... Het weidse uitzicht over de savanne vind ik adembenemend. De zon komt op en voor zo ver ik kan kijken zie ik alleen maar natuur. Opeens ontdek ik dat we boven een kleine modderpoel vol badderende nijlpaarden hangen, zo dichtbij! Ik schrijf dit nu op, maar het is eigenlijk niet in woorden uit te drukken." Lees meer op het blog van Miriam. 
 
Wild spotten of luchtballon varen, kies jouw verrijking op Kenia & Tanzania online.
 
Mijn nieuwe familie in Peru
Rianne: "Ik duik een van de vele souvenirwinkels in Cusco in en raak aan de praat met Gregoria en haar moeder Ulba. Blij dat ik de tijd neem om ze te leren kennen, word ik overladen met allerlei souvenirs; panfluiten, gebreide poppetjes... Na het lopen van de Inca trail ga ik terug voor nog meer familieverhalen en foto's. Ik krijg tamales te eten en voel mij deel van deze familie." 
 
Benieuwd naar andere Peru belevenissen? Lees het in de Tr@velnotes.
 
Waar gaat jouw Riksja reis naartoe?
Kijk eens op één van onze websites:
Azië:
 
Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Maleisië, Indonesië, Bali, China, Tibet, India, Nepal,
Bhutan, Sri Lanka
 
 
Afrika en Midden-Oosten:
 
Marokko, Egypte, Jordanië, Zuid-Afrika, Namibië & Botswana, Kenia & Tanzania
 
 
Noord-Amerika:
Amerika, Canada
 
 
Caribisch Gebied:
Cuba, Caribbean
 
 
Latijns-Amerika:
Mexico, Guatemala & Belize, Costa Rica, Peru & Bolivia, Brazilië, Argentinië & Chili, Ecuador
 
 
Oceanië:
Australië, Nieuw-Zeeland
 
 
Europa:
Lapland, IJsland, Griekenland, Spanje, PortugalItalië
Of op reis met je kinderen: RiksjaKids.nl

Riksja Reisnieuws verschijnt een aantal keer per jaar. Je ontvangt Riksja Reisnieuws in je inbox door reisnieuws@riksjatravel.nl toe te voegen aan je adresboek of safelist. Omdat wij al eerder contact met je hebben gehad, staat je e-mailadres in onze mailinglijst.
Over Riksja | Vacatures | Privacy statement | Afmelden | E-mailadres wijzigen  | Stuur doorCanadakids.nl

Categories: Others | Miscellaneous
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019