ELF Voetbal nieuwsbrief van 13-02-2020
Hoe sc Heerenveen en Feyenoord er in 2012 een spannend bekeravondje van maakten

Feyenoord brengt donderdagavond (20:45u) in de kwartfinales van de KNVB Beker een bezoekje aan sc Heerenveen. In 2012 speelden deze ploegen voor de laatste keer tegen elkaar in het bekertoernooi. Destijds hoefden de supporters zich zeker niet te vervelen in het Abe Lenstra Stadion.


Lees verder
eDivisie helden strijden om Nederlandse titel FIFA 20

Aanstaande zaterdag zijn de eDivisie Finals! Wil je erbij zijn? Koop dan je kaartje op eDivisie.nl/finals met de kortingscode EDIVELFPANNA voor 20% korting.

Lees verder
Met deze concurrenten moet Ziyech afrekenen bij Chelsea

Het lijkt slechts een kwestie van tijd voor Ajax en Chelsea de transfer van Hakim Ziyech wereldkundig maken. Wanneer de Marokkaanse middenvelder in Londen belandt, krijgt hij zoals bij iedere club te maken met concurrentie. Welke spelers moet Ziyech bij Chelsea zo snel mogelijk uit de basis spelen?

Lees verder
Ziyech naar Chelsea? Zo verging het de vorige Ajacieden op Stamford Bridge

Ajax en Chelsea zouden een mondeling akkoord hebben bereikt om de transfer van Hakim Ziyech. Mocht het tot een overstap komen, dan is Ziyech niet de eerste speler die na een periode bij Ajax op Stamford Bridge belandt. Hoe verging het zijn voorgangers in Londen?

Lees verder
Titelrace en bekerkrakers: zo pakt Ajax de draad weer op

Door de afgelasting tegen FC Utrecht kreeg Ajax onverwacht een weekend vrijaf. De komende week mogen de Amsterdammers direct weer aan de bak, met een overvol programma voor de boeg. Hoe ziet de drukke, en volgens Erik ten Hag ‘crazy’ week eruit voor de koploper van Nederland?

Lees verder
FIFA Talk Extra: De Jong en De Vrij sieren nieuwe Team of the Week

Het Team of the Week in FIFA 20 Ultimate Team zorgt al geruime tijd voor weinig opwinding bij menig FIFA-speler. Deze week zal dit waarschijnlijk anders zijn, aangezien het Team of the Week enkele topkaarten voortbrengt. Twee Nederlanders vertolken een hoofdrol.

Lees verder
FIFA Talk: Winter Upgrades in Ultimate Team dit weekend?

De transferwindow is gesloten, de tweede seizoenshelft is al enige tijd onderweg: in FIFA-termen betekent dit dat we ons kunnen opmaken voor een nieuwe Ones to Watch prome én Winter Upgrades!

Lees verder
Zo opent het kwakkelende AC Milan eindelijk weer eens de jacht op een hoofdprijs

AC Milan pakte door de jaren heen verschillende hoofdprijzen, maar staat inmiddels al een tijdje droog. In 2016 won de Italiaanse grootmacht nog de Supercoppa, al zal dat niet uitbundig zijn gevierd. Donderdagavond staat in de halve finales van de Coppa Italia een belangrijke wedstrijd op de planning.

Lees verder
De lastige start van de oorlogsverklaring van Hertha BSC

Het lijkt op de fabel van Aisopos. Een sterrenkundige is zo gefixeerd op de hemel, dat hij niet doorheeft dat hij in een put aan het lazeren is. Hertha BSC wil de hemel bestormen in het Duitse en het liefst ook meteen het internationale voetbal. Voorlopig moet de oude dame van de Bundesliga uitkijken dat ze niet wéér in de 2. Bundesliga storten. Wat gebeurt er allemaal?

Lees verder
Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt07-03-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Hertha BSC - Werder Bremen07-03-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Schalke 04 FC - Hoffenheim 189907-03-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Bayern München - Augsburg FC07-03-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Arsenal FC - West Ham United07-03-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL