Foodmagazine
Online versie
MVO: Plus wint opnieuw, maar voorsprong is miniem
Plus wint voor de zevende keer op rij het GfK MVO Rapport, maar voor het eerst zonder op een aspect de nummer 1 te zijn. Boni en Coop zetten een flinke stap vooruit, terwijl Albert Heijn juist terrein verliest. De branche als geheel wordt beloond voor zijn inspanningen met hogere rapportcijfers voor het beperken van voedselverspilling en betrokkenheid bij dierenwelzijn.
Lees verder >
(advertorial)
Innovatie-aanpak: met 80% markt op
Euro Caps innoveert op hoge snelheid. Als een nieuwe innovatie voor 80% geoptimaliseerd is, gaat het de markt al op. Daarna wordt er aan de overige 20% gewerkt. Dit proces zorgt voor snelheid, maar maakt het ook complex. R&D Director van Euro Caps deelt in de Food Process Update wat er nodig is om dit voor elkaar te krijgen.
Het GfK MVO Rapport 2021: De scores per aspect
Plus is de winnaar van het GfK MVO Rapport 2021, maar is dit jaar op geen enkel aspect de nummer 1. De ontwikkelingen per aspect op een rijtje.
Lees verder >
Uitleg: Zo werkt de Wheel of Retail
De Wheels of Retail worden jaarlijks uitgereikt door Distrifood. Het is dé verkiezing voor het beste nieuwe product in de Nederlandse supermarktwereld. 
Lees verder >
Explosieve groei aantal aanbiedingen bij Jumbo
Lees verder >
CBL-directeur twijfelt over effect btw-actie Dirk
Lees verder >
Jumbo’s slimme kar is nog erg dom
Lees verder >
Video: Plus Tolenaar rolt maaltijden uit eigen keuken landelijk uit
HILLEGOM - De dagverse maaltijden die in de Plus van ondernemer Serdar Tolenaar in Hillegom worden gekookt zijn een groot succes. Niet alleen zijn eigen klanten waarderen de kleurrijke maaltijden. Inmiddels verkopen 10 collega-supermarkten zijn ultraverse maaltijden.
Lees verder >
Video: Jumbo’s in zee met chef-kok
BEMMEL - 13 Jumbo’s en een Plus zijn in zee gegaan met chef-kok Nico Klaver van ’t Kalkoentje in Rhenen. ‘€135, €140 per couvert’, verduidelijkt hij. 
Lees verder >
Van Veldhuizen voert steels meerjarenplan uit in Burgh
BURGH-HAAMSTEDE - AH-franchiser Roberto van Veldhuizen weet hoe hij het hebben wil in Burgh-Haamstede. En om dat langetermijnplan te halen, heeft hij al de nodige zakelijke stappen gezet. Maar definitief en zichtbaar is het allemaal nog niet.
Lees verder >
Jumbo-ondernemer Martin Binnendijk blikt terug op jaar corona
TWELLO - Het grote coronahamsteren begon begin maart een jaar geleden. Na een eerste stormloop op dondermiddag 12 maart 2020 barstte het op vrijdag helemaal los. Jumbo’er Martin Binnendijk in Twello zag onder de ogen van Distrifood hoe zijn winkel bijkans werd geplunderd. 
Lees verder >
Onlineverkoop vers groeit in coronajaar op alle fronten
Lees verder >
Topjobs
Plant Manager
Logisch i.o.v. Group of Butchers
Category manager vers vlees
Poiesz
Senior QA Officer
Yakult Europe B.V. Almere / DUPP - Food Recruitment
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright