Hoe sexy is uw praktijk?

1 month ago


Text only:

 
 
Bekijk het actuele aanbod van NHG-Nascholing
Bekijk online
Februari 2019


 
Hoe sexy is uw praktijk?
21 maart 2019
Hoe staat het met de seks in uw huisartsenpraktijk? Na 25 jaar maken we met de NHG- Expertgroep Seksuele Gezondheid de balans op. Wat was er? Wat is er? Wat komt er? Schrijf u in voor het middagsymposium op donderdag 21 maart.
Inschrijven
 
 


 
Weet u het onderwerp?
12 februari 2019
In deze EKC cursus komen de diverse taakgebieden aan bod want het huisartsenvak is veel breder dan alleen medisch inhoudelijk. Ook zaken als samenwerking, communicatie of professionaliteit zijn nuttig om in na te scholen. Maar welke onderwerpen zijn dan geschikt voor nascholing? In deze cursus kan de EKC inspiratie opdoen voor de eigen toetsgroep.
Meer weten?


 
Congres bewegingsapparaat
22 maart 2019
'Over de top? Of gewoon een leven lang sporten!' Een sportief congres voor huisartsen, AIOS en fysiotherapeuten. Schrijf u in!
Lees verder
 
 


 
Nieuwe leergang Palliatieve zorg
6 maart 2019
Deze leergang is recent geheel aangepast en geactualiseerd en bestaat uit 3 bijeenkomsten van 4 uur en een e-learning als voorbereiding. 
In de e-learning worden de basisprincipes van palliatieve zorg behandeld waarna in het contactonderwijs dieper op de praktische uitvoering en knelpunten wordt ingegaan. Geïnteresseerd? 
Lees hier meer


 
Problem Solving Treatment
19 maart 2019
Heeft u ook patiënten met klachten op psychosociaal gebied? En wilt u ze actief ondersteunen bij het oplossen van hun problemen of met een gedragsverandering? Dan biedt de methodiek ‘Problem Solving Treatment’ u hiervoor diverse praktische handvaten. Er zijn nog plaatsen vrij.
Lees verder
 
 


 
PIN 6 beschikbaar
Otitis media met effusie
De nieuwe PIN Otitis media met effusie bij kinderen is online in ‘Mijn NHG-Leeromgeving’. Bent u geen abonnee? Dan kunt u de PIN aanschaffen in de webshop.
Maak de PIN
 
 
Afmelden of voorkeuren wijzigen | Disclaimer | www.nhg.org

Nhg.org

Categories: Health | Welfare Training | Studies | Education
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019