Beste schoolleider,

Hoe staat het nu met je formatie?

Voor de zomervakantie vroegen we je of, in hoeverre en hoe je de formatie van je school voor het aankomende schooljaar op orde hebt. Dat leverde ook dit jaar weer een beeld op van tekorten, zoals we in ons nieuwsbericht Met veel formatiezorgen de vakantie in beschreven.


Traditiegetrouw bevragen we je nu het nieuwe schooljaar van start is gegaan nogmaals om zicht te krijgen op de vraag of de tekorten van voor de zomer zijn opgelost – en hóe. Maar ook om zicht te krijgen op manieren waarop jullie ondanks tekorten het onderwijs vormgeven. Vorig jaar had in juni 40% van de deelnemende schoolleiders hun formatie helemaal op orde; in september was dat 60%.


Deze informatie is voor ons van cruciaal belang om aan de hand van concrete cijfers en voorbeelden aandacht te vragen voor deze problematiek en (druk te zetten op) het werken aan oplossingen. Je helpt ons enorm door deze (korte) vragenlijst te beantwoorden. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten.


Invullen kan tot en met 6 oktober.

Werkt de link niet? Kopieer dan onderstaande link en open die in je browser:

https://avs.nl/peiling-formatie-2024-2025/

Disclaimer
Ondanks het feit dat de AVS zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze e-mail en zij daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan zij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie en kan zij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Uitgebreide disclaimer