ELF Voetbal nieuwsbrief van 28-11-2019
Hoe Steven Gerrard de natuurlijke orde herstelde in Schotland

Het is nog best wel snel gegaan. In het machtsvacuüm dat Rangers in 2012 achterliet na het faillissement zijn echt wel clubs gekropen. Eerst Motherwell en Dundee United, later Aberdeen. En Hibernian en Heart of Midlothian waren er ook wel eens bij.  Na zeven magere jaren, lijken de Gers weer op weg naar zeven vette stuks. Architect? Ene S. Gerrard


Lees verder
ELF Throwback: Feyenoord - Rangers (2002)

Een Klassiek Kuipavondje, voor herhaling vatbaar!

Lees verder
De finales op de slotdag in de Champions League

Van de zestien namen in de achtste finales in de Champions League kennen we er nu acht. We moeten dus nog twee weken wachten op de rest. En het zal het wachten waard zijn: er zitten nog een paar absolute krakers in het vat tussen ploegen die allebei hoop mogen koesteren op overwintering in het miljardenbal. Dit zijn dé finales!

Lees verder
Profiteer nu! Een gratis innovatieve bal bij een vader/zoon-abonnement!

Bij een 2-jarig dubbelabonnement op PANNA! Magazine en grote broer ELF voetbal ontvang je nu een Skillza football ter waarde van 129 euro!

Lees verder
PANNA! 45 met superinterview met Dusan Tadic, schoenenreus Messi, Jill Roord en veel meer!

Wil je nog graag iets vragen aan Sinterklaas? Nou, wij hebben de oplossing. PANNA! 45, het broertje van ELF Voetbal, is uit! Deze keer met een superinterview met Dusan Tadic, we gingen op bezoek bij Lionel Messi, spraken met OranjeLeeuwinnen Jill Roord en Anouk Dekker en keken alvast vooruit naar 2020! En word jij de PANNA! eSporter?

Lees verder
FIFA Talk Extra: drie Nederlanders in het FUT Team van de Week

Wie een Nederlands getint team heeft in FIFA Ultimate Team zal zijn geluk niet op kunnen met het nieuwe Team van de Week. Liefst drie Nederlanders schitteren er namelijk in, al wordt er ook stiekem eentje gemist!

Lees verder
Zo biedt Osasuna de helpende hand aan PSV, Valencia CF en Toni Lato

Toni Lato lijkt na een half jaar al afscheid te gaan nemen van PSV. De linkervleugelverdediger werd afgelopen zomer met hoge verwachtingen gepresenteerd in het Philips Stadion, maar kan onder trainer Mark van Bommel niet rekenen op speeltijd. Een terugkeer naar Spanje lijkt een geschikte optie voor de linkspoot.

Lees verder
FIFA Talk: de beste voorbereiding op Black Friday (1/2)

Alles verkopen? Of toch juist nu spelers kopen? Ieder jaar slaat de twijfel toe bij FIFA Ultimate Team-spelers wanneer Black Friday nadert. Gamers verwachten een gigantische crash in de spelersmarkt en proberen hierop te anticiperen. Maar wat kun je eigenlijk verwachten de komende dagen?

Lees verder
FIFA Talk: de beste voorbereiding op Black Friday (2/2)

Gaat de Ultimate Team-markt crashen op Black Friday of gebeurt er iets heel anders? In het eerste deel van deze FIFA Talk bespraken we Black Friday en de (waarschijnlijke) impact op spelers met een lage rating. Deze FIFA Talk wijden we aan duurdere spelers. Kopen of verkopen?

Lees verder
Hertha BSC - Borussia Mönchengladbach21-12-2019
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Schalke 04 FC - Freiburg SC21-12-2019
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Hertha BSC - Bayern München21-12-2019
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
 
Paris Saint-Germain - Amiens SC21-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Everton FC - Arsenal FC21-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com