Er liggen miljoenen huidcellen in...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Quest-redacteur Elly kreeg make-up op: 'Ik schrik iedere keer van mijn spiegelbeeld'

'Ik vind make-up gebruiken vooral veel gedoe, bovendien heb ik er niet bepaald handigheid in. Er zijn veel dagen dat ik zonder of met nauwelijks make-up op mijn gezicht de deur uitga.' Toch liet Elly zich speciaal voor een artikel in Quest Psychologie eens flink optutten. 

 
 
Quest
 

Podcast Questies: wie van de redactie peutert in zijn neus?

Aflevering 5 van seizoen 2 van podcast Questies is vanaf nu te beluisteren via je favoriete podcastapp. Deze aflevering praten we onder meer over muziek: sommige mensen kunnen daar niet van genieten. Hoe komt dat? En we duiken in de wereld van snotjes. Welke redactieleden maken zich schuldig aan neuspeuteren?

 
 
Quest
 

Laat jij je verleiden door deze korting?

Wist je dat 7 op de 10 Nederlanders ‘altijd’ op zoek is naar de beste deal als ze iets willen kopen? Zoek niet verder, want jij hebt ’m al gevonden! Je ontvangt nu tijdelijk tot 43% korting op jouw favoriete Quest! Kies uit Quest, Quest Junior, Quest Psychologie, Quest Historie of Quest Puzzelmix! PS: wees er snel bij, de aanbieding is beperkt geldig!

 
 
Quest
 

Waarom genieten mensen van muziek? Het antwoord vinden we misschien in het dierenrijk

‘Ik heb een hoop te danken aan Snowball’, vertelt Henkjan Honing. Hij is hoogleraar muziekcognitie aan de Universiteit van Amsterdam. En Snowball is een kaketoe. Een dansende kaketoe. ‘Dat was zo’n duidelijk beeld: een dier kan ook plezier hebben van muziek, lekker headbangen.’

 
 
Quest
 

Merendeel van de Nederlanders verkiest schoon bed boven seks

Uit een enquête van Quest blijkt dat veel mensen vers, krakend schoon beddengoed een van de betere sensaties van het leven vinden. 53 procent van de geënquêteerden vindt een schoon bed zelfs lekkerder dan seks. Maar verschonen we ons bed wel vaak genoeg?

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Is het echt kankerverwekkend om in olijfolie te bakken?

Een drupje olijfolie over de salade is gezond. Maar ermee bakken zou oliedom zijn, vanwege gevaarlijke stoffen die vrijkomen als je het vuur te hoog zet. Hoe zit dat?