De beste artikelen van Quote op een rij, in het teken van de Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Hoe Valentijn Rensing na een faillissement multimiljonair werd

Hij richtte in 2008 Youfone op, maar moest al binnen twee jaar faillissement aanvragen. Valentijn Rensing trok lering, begon opnieuw en veroverde alsnog de tot dan toe door grote spelers gedomineerde telecommarkt.

 
 
Quote
 

‘Lengers Yachts staat al 50 jaar klaar voor haar klanten’

Lengers Yachts kent een rijke historie waarin het in Muiden opgerichte bedrijf flink groeide. Dit jaar bestaat de jachtenhandelaar liefst vijftig jaar. Een mijlpaal om samen met ceo Bas Lengers bij stil te staan.

 
 
 
Kemal Tas: ledverlichting-miljonair uit Amsterdam-Oost

Kemal Tas: ledverlichting-miljonair uit Amsterdam-Oost

Naast zijn baan bij verzekeraar ASR plaatste Kemal Tas in de avonduren advertenties op Marktplaats van Chinese ledverlichting die hij niet had. Nu verkoopt hij voor miljoenen aan lampjes en stelt hij zich voor aan de wereld.

 
 
Waarom staan er geen influencers in de Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs? Kaj Gorgels geeft antwoord
 
 
Dit zijn de BN'ers in Quotes Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs
 
 
Heeft u de Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs nog niet in huis?

Heeft u de Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs nog niet in huis?

Honderd ondernemers die voor hun veertigste, en geheel op eigen kracht, vanaf nul naar een vermogen van minstens € 11 miljoen zijn geschoten vormen de basis voor de inspirerendste Quote van het jaar. De aanvoerder van deze lijst, internethoster Stijn Koster (36), heeft zelfs al een indrukwekkende € 200 miljoen verdiend. In zijn spoor volgen maar liefst 31 nieuwkomers (onder wie ex-voetbalinternational Demy de Zeeuw), 43 stijgers en 4 vrouwen – eentje meer dan vorig jaar. Ook de dikke € 3 miljard die zij met z’n allen bezitten is meer dan ooit. En dat terwijl we uiteraard kritisch hebben gekeken of hun vermogens wel virusvrij zijn. De Quote Top 100 Jonge Miljonairs bewijst dat ondernemerschap leeft in ons land en biedt een rijke bron aan informatie voor iedereen die zakelijk succes ambieert of bewondert.