Veel lees- en kijkplezier bij deze nieuwsbrief!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Hoe omstreden miljonair Vasco Rouw vooral zelf profiteert van zijn hypes

Hij ziet zichzelf als een hardwerkende ondernemer die zich graag omringt met BN’ers als rapper Boef en pronkt met Lamborghini’s en dure horloges. Critici houden hem voor een oplichter die niet terugdeinst voor bedreiging. ‘De enige keer dat ik Vasco Rouw nog wil zien is in de boksring tijdens een Fight Night.’

 
 
Quote
 

Voormalig studenten privéschool EuroCollege verliezen rechtszaak en moeten ruim €50k collegegeld betalen

Elf ex-studenten van privéschool EuroCollege eisten bijna 6 ton aan teveel betaald collegegeld plus een schadevergoeding. De rechter zet daar een streep doorheen, en veroordeelt juist de studenten tot betaling van ruim €50 duizend aan collegegeld.

 
 
Quote
 

31-jarig vastgoedbaasje wil flink cashen op Amsterdamse appartementen

Concert No 3. is de naam van dit pand dat aan het Concertgebouwplein, dat eigenlijk op zichzelf de naam plein onwaardig is. In het pand komen twee appartementen vrij, voor een totale vraagprijs van €6,8 miljoen.

 
 
Quote
 

Verstandig beleggen begint met deze cursus van Quote en Quest

De rijken worden rijker, klinkt het elk jaar bij de lancering van de Quote 500. En weet u waarom? Omdat vermogend Nederland zijn geld aan het werk zet door er slim mee te beleggen. En dat is iets wat ook u kunt doen.

 
 
Quote
 

Groen fintechplatform Carbon Equity vist alwéér miljoenen op: 'Onze rendementen zijn interessanter'

Krap een half jaar na oprichting mocht Carbon Equity al €1,2 miljoen aan groeikapitaal bijschrijven, nu komt daar opnieuw €1,8 miljoen bij. Geld voor nieuwe engineers en ontwikkelaars, die CEO Jacqueline van den Ende ondanks de krappe arbeidsmarkt vast zo heeft gevonden: 'Voor elke vacature krijgen we honderd aanmeldingen.'

 
 
Quote
 

Ad Schaap bouwde met De Beren de grootste restaurantketen van het land: 'Horeca is echt wel complex'

Quote's zomernummer vindt u een groot interview met misschien wel de grootste restauranthouder van Nederland: Ad Schaap. Reden genoeg om hem dat nummer aan te bieden. En passant geeft hij ook nog een tip aan jonge horecaondernemers.