Aanleggen, decoreren of onderhouden? | Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie.  

gamma.nl
Assortiment
Folder
 
Hoe ver ben je met jouw tuin?

Je kunt een hoop doen in je tuin. Van het aanleggen van je tuin tot het onderhouden van je tuin. In welke fase zit jij? Klik op één van onderstaande afbeeldingen, zodat je de juiste informatie en inspiratie krijgt voor jouw situatie.
 
 
Fase 1 - tuin aanleggen
 
 
 
Fase 1van je nieuwe tuin aanleggen is het bouwen van de tuin. Wil je een schutting om de tuin? Wil je gras of sierbestrating? Of allebei? Maak een plannetje. GAMMA helpt je vervolgens met de materialen, gereedschappen en stappenplannen om jouw plan te realiseren.  
 
 
 
Fase 2 - tuin decoreren
 
 
 
Genieten in je tuin begint met het decoreren van je tuin. Met de tuinmeubelen en -accessoires van GAMMA is het direct gezellig in je tuin! En dan is het tijd om die barbecue aan te steken en volop te genieten. 
 
 
 
Fase 3 - tuin onderhouden
 
 
 
Je tuin onderhouden moeilijk? Niet met de tips van GAMMA. Wil je weten wat je nu kunt doen in je tuin? Bekijk dan de Buitenradar. Onderhoud je tuin goed om extra lang te kunnen genieten! 
 
 
 
Buitenradar
 
Stap 1
Ga op je telefoon naar www.gammabuitenradar.nl
Stap 2
Afhankelijk van jou locatie, het seizoen en het actuele weer krijg je passende tuintips. Plus uitleg hoe je de klus kan uitvoeren.
Stap 3
Vandaag geen tijd om te klussen? De GAMMA buitenradar kijkt ook een aantal dagen vooruit, zo weet je wat je dit weekend of volgende week kan doen!
 
 
 
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
 
 
 
 
Afmelden voor nieuwsbrief
E-mailadres wijzigen
 
 
 
 
GAMMA Nederland | Storkstraat 2 | 3833 LB | Leusden | Netherlands